gjyguj hdhgfhft kgkhjk

Klänning: Soireedesign.se  // Smycken: Koton // Klocka: Yvette Hass

”du måste höra att du är snygg hela tiden”

Jag får ofta höra kommentaren att jag borde veta att jag är snygg och ha ett super bra självförtroende eftersom att jag jobbar som modell. De tror att jag varje dag få höra hur snygg jag är och se massa snygga bilder på mig själv.

Grejen är den att det är inte så. Alla vet att det är lättare att ta åt sig det dåliga man hör, och samma sak gäller mig. Jag hör inte oftare än någon annan att jag är snygg eller vacker. Jag hör det ofta, absolut och jag tar åt mig och blir super glad. Men i min vardag, på jobbet så hör jag alltid att jag är för smal eller för stor att jag inte har tillräckligt stora bröst, att min näsa inte är så som dom vill mm. I min vardag så är utseendet allt och folk står och dömmer om jag är vacker nog för dem osv. Det är inte så enkelt som man kan tro, det är väldigt psykiskt jobbigt. Sedan får man ju välja själv hur man ser det, och hur man tar alla kommentarer. Jag försöker att inte ta åt mig och se det fina i mig själv men ibland så kommer det ikapp mig. Här i Istanbul så är modellandet lite annorlunda så jag får höra väldigt mycket, mest om mina utslag… Mitt självförtroende är inte det bästa, samma gäller min självkänsla.

Jag vet att jag är vacker precis som jag är, jag behöver inte ändra något alls. Så de som inte gillar mig kan få tycka som de vill men det betyder inte att dem har rätt. Så länge jag har den inställningen så kommer jag komma långt.

Love, Ellinor

 

0 kommentarerKommentera »

 1. Postat av: Malin

  Fina Ellinor, hoppas du står på dig och inte tar åt dig när det säger negativa saker om ditt utseende du är så vacker som du är. Har förstått att model världen är hård, och efter att jag läst boken Ego girl där Carolina gyning berättar om sitt liv som model och vad hon har gått igenom så usch vad hemskt man kan bli behandlad, läs boken om du inte redan har gjort det.

  Kram Malin

  URL:
 2. Postat av: Aaron

  This reminds me of the football game on MNF last night. Johnny Manziel, aka ”Johnny football” was a superstar player in college, winning the prestigious Heisman trophy as a freshman, something that had never been done. But now playing at the pro level, it’s much, much harder, and he has to adjust his expectations and learn how to excel against the highest competition. Now that you have moved onto an international stage Ellinor and living with a dozen hotties also, and being held against higher and higher standards, everyday is not going to be a total love-fest and you will be judged harsher and criticized more as agencies and clients are looking for very specific looks or types of looks and styles. But you are a top beauty in every way, shape, and form. Your face is amazing, and hair and lips always are so beautiful and your shape and breasts are perfect also. I imagine each modelling gig has a unique look that they are looking for, so they want to match the look with the advertising concept, and if your look is not a perfect match for that job, it doesn’t mean that you are not beautiful enough, it just means they want a different style. You are so incredibly beautiful, never forget or doubt it sweetie!
  much love

  URL:
 3. Postat av: AA

  Hur snyg man en blir kommer folk tycka saker om det men det viktigaste är att man har en vaker insida för den är det viktigaste av allt

  URL:
 4. Postat av: A

  Fy jag vet precis den känslan när folk dömmer en så fort. Den med att oj vad smal du är hur mycket väger du osv. Jag har fått höra det i hela mitt liv och det är inte med en inspirerande blick eller uppmuntrande ton personen säger det. Mera ett uttryck åh herre gud vad äckligt smal. Det sårar precis lika mycket som att säga gud vad tjock du är.
  Men när man tar mod till sig och säger så här mycket väger jag än att ist säga jag vet inte, får man en chockad blick: Va väger du så mycket!? Alltså mena inte att det är mycket trodde du vägde mindre.
  Men det värsta är nog när det finns så ursäkta hjärndöda respektlösa människor som kan mitt i ett samtal med en större grupp. Öh förlåt men hur mycket väger du egentligen du är så himla smal. Då vänds all blickar mot just den ”utsatta” personen, det är ju som att hänga ut en person!?
  Tyvärr finns det personer som utsätts för det här varenda dag och jag är inte ensam :(
  Kan tilläga att jag har en tanke att dom flesta som är så ”smala” äter kanske dubbel så mycket och tränar normalt. Allt handlar om vad du är för människa och hur aktiv du är och hur bra din ämnesomsättning är. :) peace and take care :) <3

  URL:
 5. Postat av: faux cartier love bracelet

  Hey, I enjoyed reading this article. You really have put some serious time, thought, and energy into your site. Really interesting. I love you, son.
  [url=http://www.goldenlovebracelet.com/]faux cartier love bracelet[/url]

Lämna en kommentar