image

Jag tycker att alla ska försöka ha kul i livet.

Många, nästan alla lägger ner mer än halva sin tid på att jobba och slita. Jobba gör man för att få pengar o överleva. Helt rätt, det borde man göra. Men för ofta tycker jag att folk glömmer att ha kul på vägen.
Så många lägger ner för mycket tid och energi på att jobba. De vaknar tidigt, går till jobbet, slutar jobba, åker hem äter, sover och nästa dag gör dem om allt igen.

Jag försöker verkligen kämpa till mig en karriär och jag lägger ner mycket tid och energi i mitt jobb, men jag glömmer inte att ha kul. Jag ser det så att, om du inte har kul på vägen så är det inte värt allt jobb och slit? 

Alla har kul på olika sätt, men kul är alltid kul även om du trivs mest med att vara hemma med familjen eller gå ut och festa o träffa nya vänner, även om kul är att sporta eller gå på bio, det spelar ingen roll vad du anser vad kul är, bara du inte glömmer att göra det.

Vart du än är påväg så är det alltid viktigt att ha kul på vägen dit. Det kommer göra att du uppskattar ditt jobb och liv mer.

Lycka och kärlek, Ellinor

Lämna en kommentar