P1011494 P1011511 P1011525 P1011540

Som ni flesta vet så har jag varit nere på senaste tiden, utan att veta varför. Jag vill tacka er för allt stöd och alla bra tips. Jag tror att det borde på att jag inte har haft någon aning om vad jag ska göra nu, resa eller inte. Jag har lixom inget att sträva efter och då kan det nog bli så att man inte känner någon lust för något och känns nästan som om man står still och vet inte vad man vill. Därför är det viktigt att man sätter upp mål här i livet, så att man har något att sträva efter.

Jag har fortfarande inte kommit på vad jag vill göra, men jag har pratat med Kevin och umgåtts med människor som jag blir glad och inspirerad av så jag känner mig lite gladare idag!
Nu ska jag David och Micke åka iväg och träna. Jag är så sjukt stolt över mig själv då det här är andra dagen irad som jag tränar 😀 hahah, det är inte mycket för några men för mig är det ett stort steg! 😀

Kisses, Ellinor

Lämna en kommentar