Bild 2014-06-11 kl. 00.21 Bild 2014-06-11 kl. 13.07 #2

”Du är ung och kär. Du kommer inte att hålla dig till en kille, du vill utforska mer och leva ditt liv”

Ofta när jag pratar om min kärlek till kevin med en bekant eller en ny vän så säger dem typ den meningen. Saken är den att jag har aldrig trott på kärlek, för att jag har aldrig varit kär innan jag blev kär i kevin. Det ända jag har sett i min uppväxt är personer som skiljer sig och gör slut. Så kärlek har inte existerat för mig, det är något som personer har hittat på för att lura dem själva att de är lyckliga.

Men sen kom den dagen det hände mig, jag blev kär för första gången och min syn på kärlek blev helt anorluna. Jag började inse att kärlek är något riktigt fint men också svårt att hitta. När du väl hittar den så vet du att det är rätt, du bara vet det. Just nu känner jag att han gör mig hel och det är han jag vill leva med, han är min framtid. Jag säger inte att jag kanske alltid kommer känna så, man vet aldrig vad framtiden har att komma med.
Men jag känner fortfarande som jag gör för kevin, och det jag känner är väldigt starkt, just nu kan jag inte se att något kan förstöra det vi har, men som sagt man vet aldrig.

Jag gör det som jag känner för just nu och för mig är det att leva med Kevin. Så just nu kommer min framtidsplan vara att stadga mig och bygga ett liv med den killen jag älskar och känner mig hel med. Jag ser inte att det är fel på något sätt alls? Vem vet vi kanske gifter oss och lever lyckliga i resten av våra liv? Det kommer iaf vara min plan med min framtid, och jag tror på den.

Han är så jäkla grym och jag skiter i vad alla andra säger, han är min framtid och även om vi gör slut så kommer jag aldrig att ångra mina val att vara med honom för han har fortfarande gjort mig lycklig. Jobb och resor får vänta, jag är lycklig när jag är i Kevins närhet.

Följ magkänslan så kommer du att komma långt och på rätt väg. Även om det inte blir som du förväntar dig så kommer det alltid vara rätt väg för dig.

Peace! ♡ ♡ ♡

0 kommentarerKommentera »

  1. Postat av: S

    Jag och min pojkvän träffades när vi var femton och vi är fortfarande ett par nu, 7 år senare. Kärleken kan hålla även om man är ung när man träffas, när det är rätt :) Lycka till!

    URL:
  2. Postat av: Aaron

    This is the sudden transformative power of love at first sight, also as expressed by The Monkees in ”I’m a believer”.

    URL:

Lämna en kommentar