Ellinor badkar1 Ellinor badkar2 Ellinor badkar3 Ellinor badrum3 JD1

 

Fotograf: Michaela Andresson. 
Ps, det är inte något annat en släckt egen-rullad cigg.  

Alltså jag förstår inte vad några av dagens gudomar tycker är coolt..
Det verkar som om tjejer och killar i dagens samhälle är stolt och glada om de får stå på ”VIP” ställen när de är ute och klubbar, evenemang och konserter. Man kan se den stolta blicken i folks ögon och inte bara det utan alla ska skryta lite på Facebook, instagram och Snapchat.

Det behöver inte vara backstage, utan det räcker med att det är vid ett bord, eller bakom DJbåset, men så länge du står där så är du cool och kan nästan kolla ner lite på alla andra som inte är där. Jag säger inte att det är så, utan mer att det verkar som om det är en känsla som många förmedlar.

Jag ska inte säga att jag aldrig har känt så, det har jag nog, men det har kommit ikapp mig och jag har insett att det faktiskt är SKIT TRÅKIGT att stå där, enligt mig iaf. Man vill ju vara mitt i festen, där man kan dansa hur man vill utan att någon ens bryr sig, där man inte behöver vara så ”fin”, nee men ni förstår. Backstage är kul i ca 15 min sen så har jag tröttnat och vill ut till den riktiga festen!

Jag är bara så trött på att folk alltid ska vara bättre än anda, och gör allt för att bevisa det. Fan, hjälp varandra och glädjs åt andras lycka och framgång, allt blir bara så mycket roligare. Haha oj kanske inte hade så jätte mycket att göra med texten åvan, men vill få det sagt också. Det är inte bara i det här sammanhanget som jag tycker att vissa människor är lite överdrivna med att vilja visa makt, eller nästan omedvetet vara en översittare. Jag hoppas att ni förstår att det inte är ett påhopp på alla som är på sådana fester utan mer en tanke som jag vill dela med mig av.

Peace ✌, Ellinor

0 kommentarerKommentera »

 1. Postat av: Josefine

  Vad glad jag blir att du tar upp det här!:)
  För så är det redan i min ålder (13).
  Tycker det är så tråkigt att umgås med människor som bara ska vara bättre än mig hela tiden. Det går lixom inte att ha kul ihop för de ser allting som än tävling i att vara finast och bäst.
  Du gör verkligen bra och läsvärda inlägg!

  URL:
  • Postat av: ellinorbjurstrom

   Tack Josefine!
   Kul att höra att du tycker att mina inlägg är bra.
   Jaaa visst är man trött på att alla alltid ska bevisa att dem är bättre? Varför inte bara hjälpa varandra och lyfta upp varandra, det gör de hela mycket roligare.
   Massa kramar på dig! <3 <3 <3

   URL:
 2. Postat av: Anna

  Hej Elenor det du skriver är jätte bra. Men eftersom du har varit med i top model har du många unga som ser upp till dig. Jag skulle inte kalla det en jättebra förebild att lägga upp bilder på cigg och sprit. Jag vet att det e ditt liv och din blogg osv. Men tänk på alla unga som verkligen ser upp till dig och sedan ser de dom här bilderna tycker då att det e coolt att röka och supa. Lägg upp vad du vill, men tänk på vilka som läser och vad dom drar för slutsatser.

  URL:
  • Postat av: ellinorbjurstrom

   Hejsan Anna!
   Jag förstår vad du menar, men jag kan tyvärr inte anpassa mig helt till alla som läser min blogg, sorry.
   Sen till din information så har jag inte rökt på 2 månader och inte druckit en enda droppe alkohol på 1 månad. Bilderna är bara stagade och ciggen som jag röker är släckt, resten photoshop.
   Jag kan nästan helt säkert säga att ingen ung kommer att börja röka eller dricka pga att jag har en bild på min blogg där jag gör det, om någon börjar röka så kommer det vara andra faktorer som har spelat roll, inte mina rökbilder. Men jag förstår absolut vad du menar. Ingen kan vara en ängel hela tiden, inklusive mig.

   Kramar, Ellinor

   URL:
 3. Postat av: J

  Var får jag tag i en sån tröja ??

  URL:

Lämna en kommentar