VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Buy Teevir Online (HIV-medicin) – Lägsta pris Generisk Atripla leverantör och exportör

Buy Teevir Online

Produktinformation –

 • Varumärke: Teevir
 • Sammansättning: Tenofovir Disoproxil 300 mg, Emtricitabine 200 mg, and Efavirenz 600 mg
 • Tillverkare: Mylan Pharmaceuticals Pvt Ltd.
 • Doseringsform: Tablett
 • Förpackning: Förpackning med 30 tabletter

Teevir är ett komplett receptbelagt läkemedel med 1 piller, en gång om dagen, som används för att behandla HIV-infektion. Den innehåller 3 antiretrovirala medel: tenofovirdisoproxilfumarat, emtricitabin och efavirenz. Tenofovirdisoproxil och Emtricitabin klassificeras båda som nukleotid-omvänd transkriptashämmare. Efavirenz är å andra sidan en icke-nukleosid omvänd transkriptashämmare. HIV är ett retrovirus som attackerar immunsystemet, som är ansvarigt för att försvara kroppen mot infektion och sjukdom. CD4-celler, som är vita blodkroppar, skadas eller förstörs av viruset. Detta gör det svårt för kroppens förmåga att bekämpa sjukdomar. Varje läkemedel som ingår i Teevir-tabletterna har ett unikt syfte, men tillsammans arbetar de för att uppnå flera viktiga mål:

✔️ Minska virusbelastningen genom att förhindra att viruset reproduceras.
✔️ Hjälp till att återställa CD4-räkningar och immunfunktion.
✔️ Minska komplikationer från HIV och förbättra överlevnaden.
✔️ Minska överföringen av hiv till andra.

Detta antivirala läkemedel är utformat för att minska mängden HIV i blodet till extremt låga nivåer. Virusundertryckning inträffar när antalet når mindre än 200 kopior av viruset per milliliter blod. När virusbelastningen är så låg att den inte kan detekteras skadas inte immunsystemet längre och det finns ingen chans att viruset sprids till andra. Detta är känt som ”undetectable = untransmittable.”

Buy Teevir Online – leverantör och exportör av Generic Atripla

Drugssquare är världens ledande onlineplattform för inköp av Teevir-tabletter. Det är alltid vår policy att ge lägsta möjliga pris till våra kunder. Vi har etablerat vårt företag enligt ett ”Customer First” -koncept, vilket sätter våra kunders behov först. Hela vår personal är dedikerade till att säkerställa att våra kunders krav uppfylls. Vi skulle uppskatta chansen att få ditt självförtroende och ge dig den största tillgängliga medicinska vården, och vi strävar efter att överträffa dina förväntningar och ge dig bästa möjliga varor och service. Vår unika tjänst har gjort det möjligt för oss att göra en märkbar och betydande inverkan på våra kunder och har etablerat vår plats i denna bransch.

Om du har några frågor eller funderingar, skicka oss ett e-postmeddelande (info@drugssquare.com), ring oss (91-9958550955), eller använd vår onlinechatttjänst, så hjälper våra vänliga kundtjänstexperter gärna när som helst.

Kommentera

Buy Axpero Online – Intas Axitinib 5 mg tablett till lägsta pris från Indien

Buy Axpero Online

Axpero är ett riktat cancerläkemedel som används för att behandla avancerad njurcancer (avancerad njurcellscancer) hos vuxna när en tidigare läkemedelsbehandling för denna sjukdom inte har fungerat. Om du vill buy Axpero online kan vi hjälpa dig. Drugssquare har gjort affärer som onlineapotek sedan 2012 och har snabbt blivit en av de mest erkända leverantörerna av generiska cancerläkemedel i USA, UAE, Vietnam, Japan, Hong Kong, Australien, Singapore, Malaysia, Filippinerna, Ecuador, Chile och andra internationella marknader. Vårt åtagande att erbjuda kvalitets- och kostnadseffektiva produkter gör oss till världens bästa vårdbutik online.

 • Varumärke: Axpero
 • Aktiv ingrediens: Axitinib
 • Tillverkningsföretag: Intas Pharmaceuticals Ltd.
 • Styrka: 5 mg
 • Doseringsform: Tablett
 • Förpackningsstorlek: 28 tabletter i 1 förpackning

Hur Axpero Axitinib-tabletter hjälper till att bekämpa njurcancer

Axpero (Axitinib) är en tyrosinkinashämmare (TKI) som är en cancertillväxtblockerare. Tyrosinkinashämmare fungerar genom att blockera vissa proteiner som kallas tyrosinkinaser från att verka på celler. Tyrosinkinaser signalerar till cancerceller att växa. Detta läkemedel blockerar olika typer av tyrosinkinas och kallas multikinashämmare. Det hindrar cancerceller från att bilda blodkärl, vilket cancer behöver för att växa. Detta kallas anti-angiogenesbehandling.

Axpero 5 mg tablett – Dosering och administrering

➡ Ta det precis som din vårdgivare säger till dig.
➡ Den rekommenderade dosen är 5 mg två gånger dagligen, med cirka 12 timmars mellanrum. Din läkare kan därefter öka eller minska din dos beroende på hur du tolererar behandling med Axpero-tabletter.
➡ Du kan ta detta läkemedel med eller utan mat.
➡ Svälj tabletterna hela med ett glas vatten.
➡ Om du kräks eller saknar en dos, ta din nästa dos vid din vanliga tid. Ta inte två doser samtidigt.
➡ Om du tror att du har tagit en extra dos av detta cancerläkemedel, kontakta din vårdgivare omedelbart eller gå direkt till närmaste akutmottagning.
➡ Du bör inte dricka grapefruktjuice eller äta grapefrukt under din behandling med Axpero. Det kan öka mängden medicin i kroppen till en skadlig nivå.
➡ Ditt blodtryck måste kontrolleras ofta. Du kan också behöva täta medicinska tester.

Vad behöver du veta under din behandling med Axpero 5 mg (Axitinib)?

För kvinnor, berätta för din läkare om du:

▶ är gravid eller planerar att bli gravid. Om du tar det under graviditeten kan det leda till att ett ofödat barn dör eller fosterskador. Du ska inte bli gravid medan du tar Axpero 5 mg.
▶ kan bli gravid. Använd en pålitlig preventivmetod under din behandling och upp till 1 vecka efter den sista dosen av detta läkemedel. Tala med din läkare om preventivmetoder för att förhindra graviditet medan du tar Axpero Axitinib.
▶ Ammar eller planerar att amma. Det är inte känt om detta cancerläkemedel passerar i din bröstmjölk. Du och din läkare bör bestämma om du tar Axpero-tabletter eller ammar. Du ska inte göra båda.

För män:

▶ använd effektiv preventivmedel under din behandling med Axpero 5 mg. Tala med din läkare om preventivmetoder.
▶ Om din kvinnliga partner blir gravid medan du tar detta cancerläkemedel, berätta för din läkare omedelbart.

Andra hälsoproblem

Du bör berätta för din vårdgivare om du:

→ har högt blodtryck
→ har sköldkörtelproblem
→ har leverproblem
→ har haft blodproppar i dina vener eller artärer (typer av blodkärl), inklusive stroke, hjärtinfarkt eller synförändring
→ lider av blödningsproblem
→ ha ett oläkt sår
→ planera att opereras. Du bör sluta ta Axpero 5 mg tabletter minst 24 timmar före planerad operation.
→ uppleva symtom som överdriven trötthet, svullnad i buken, benen eller anklarna, andfåddhet eller utskjutande nackevener.
→ få svåra magont (buksmärtor) eller magont som inte försvinner
→ har eller har haft en aneurysm (förstoring och försvagning av en blodkärlsvägg) eller en tår i en blodkärlsvägg.

Lista över frågor att ställa din läkare under behandlingen

✔️ Vad är min chans att bli frisk med denna behandling?
✔️ Hur vet jag om behandlingen fungerar?
✔️ Måste jag vara på sjukhuset för behandling? Om så är fallet, hur länge?
✔️ Ska jag göra några ändringar i min kost eller livsstil innan jag börjar Axpero 5 mg tabletter?
✔️ Vem kommer att vara involverad i min vård, hur ofta kommer de att träffas och vem är min främsta kontaktpunkt?
✔️ Hur många patienter har du behandlat med min typ av cancer och hur framgångsrikt har du varit?
✔️ Vilka är de möjliga biverkningarna av behandlingen? Kan de förhindras eller kontrolleras? Är de tillfälliga eller permanenta?
✔️ Kommer behandlingen att påverka min fertilitet / förmåga att få barn?
✔️ Kan jag röka eller dricka alkohol?
✔️ Är det säkert att ta vitaminer under behandlingen?
✔️ Vilka receptbelagda läkemedel och receptfria läkemedel kan interagera med Axpero-tabletter.

Axitinib Brands i Indien (Generic Inlyta) – Lägsta pris Axpero 5 mg Retailer, leverantör och exportör

Drugssquare startade för att erbjuda ett enkelt, enkelt sätt att tillhandahålla rätt medicinska produkter och tjänster till ett lågt pris. Vi är en auktoriserad online medicinsk leverantörsbutik som erbjuder ett brett utbud av indiska märken av generiska Axitinib-tabletter. Bläddra igenom vår produktkatalog och gör din beställning. Du kan till och med berätta om dina specifika krav för receptbelagda läkemedel, och vi kommer att skaffa dem åt dig från en etablerad tillverkare. Vårt företag arbetar med hundratals tillverkare inklusive Intas, Cipla, Natco, Hetero, Mylan, Lupin, Abbott, Biocon, Zydus, Alkem, Dr. Reddy, Emcure, Sun Pharma och många fler. Dessa kopplingar och föreningar gör det möjligt för oss att uppfylla de högsta standarderna för medicinsk industri och erbjuda produkter av hög kvalitet. Vi tror att kundservice är en av de viktigaste delarna av ett företag. Vi arbetar varje dag för att hjälpa våra kunder men vi kan för att möta och överträffa deras behov och förväntningar.

Låt oss veta om du har några frågor. Vårt dedikerade kundtjänstteam finns tillgängligt för att hjälpa till med alla frågor och för att göra inköpsprocessen så enkel och stressfri som möjligt.

Webb: https://www.drugssquare.com/
E-post: info@drugssquare.com
Ring / Whatsapp: 91-9958550955

Kommentera

Xbira 500mg tablet (Abiraterone Acetate) |Cipla Generic Anticancer drugs Supplier and Exporter

Xbira 500 mg tillhör onkologiska läkemedel som fungerar genom att minska androgenproduktionen i kroppen. Androgen är ett manligt hormon som balanserar cancercellen i prostatakörtlar. Normalt tas denna tablett i kombination med prednisolon, en steroid som minskar ansvaret för biverkningar som produceras av Abiraterone.

Handlingsmekanism

Androgener reglerar produktionen av tumörer i prostata. Xbira 500 mg (Abiraterone Acetate Brands) är ett anti-androgenläkemedel som orsakar att utrota enzymet 17a-hydroxylas C 17, 20-lyas (CYP17), det ingår i androgensyntes. Minska testosteronnivån i serum. Minskad tumörcellen inträffade.

Produktinformation

Abiraterone Brands

Märke: Xbira 500mg

Ingredienser: Abiraterone acetate

Tillverkad: Cipla

Förpackning: 60 tabletter

Doshantering

 • Xbira-tabletter administreras på fastande mage.
 • Ingen mat bör konsumeras i minst 2 timmar före och minst 1 timme efter att dosen Xbira 500 mg har tagits.
 • Xbira ska sväljas hel med vatten.
 • Krossa inte eller tugga tabletterna.
 • Viktiga punkter att komma ihåg när du tar Xbira 500 mg

Berätta för din vårdgivare om alla dina medicinska tillstånd –

➡ om du har hjärtproblem, leverproblem, diabetes, en historia av binjureproblem eller hypofysproblem.

➡ om du tar andra läkemedel som receptbelagda läkemedel, receptfria läkemedel eller andra växtbaserade läkemedel.
➡ om du får någon annan behandling.
➡ om du ammar eller planerar att amma.

Buy Xbira 500mg Online – Generic Prostate Cancer Medicine Supplier From India

Se priset på Xbira-tabletten på Internet från Drugssquare Pharmacy. Beställ nu och få snabb leverans hem. Spara mycket på medicinska räkningar. Besök vårt onlineapotek idag och lär dig mer om de andra indiska generiska läkemedlen abirateronacetat tabletter. Få snabb och enkel personlig hjälp. Bara skicka in ditt recept och köp abirateronacetat online. Fraktländer: USA [USA], Storbritannien [Storbritannien], Förenade Arabemiraten [Förenade Arabemiraten], Malaysia, Sydkorea, Vietnam, Ryssland, Indonesien, Singapore, Sydafrika, Thailand, Iran etc.
Om du har några frågor eller behöver mer information kan du nå oss direkt på + 91-9958550955 eller mejla oss på info@drugssquare.com

Kommentera

Trioday Tablet Price Online | Cipla HIV-läkemedelsleverantör / exportör från Indien

Trioday Tablet Price

Trioday-tabletter, även kallad antiretroviral tablett, används i grunden för att behandla humant immunbristvirus (HIV) -infektion hos vuxna och ungdomar.

Som vi alla vet att det inte finns något HIV-botemedel, men den mest forskare som försöker utrota HIV från kroppen helt, men detta är mer komplicerat och riskabelt eftersom något kvarvarande virus alltid finns kvar i kroppen. Ett antal HIV-medicinförsök visade uppmuntrande resultat hittills, vilket minskade HIV till ofarliga nivåer i kroppen, vilket innebär att människor med HIV kan leva långa och hälsosamma liv. ”Trioday Tablet” är ett av de effektiva läkemedlen för HIV som har tjänat sitt syfte, förändrat HIV-människors liv.

”Du kan få Trioday HIV-läkemedel från ditt pålitliga apotek Drugssquare.com, när som helst, så att ditt medicinska tillstånd inte blir värre. Denna Cipla Generic Medicine erbjuds dig till bästa pris av vår online apotek.”

Produktinformation –

 • Varumärke – Trioday
 • Sammansättning – Tenofovir DF 300 mg, Lamivudine 300 mg och Efavirenz 600 mg
 • Tillverkad av – Cipla Ltd.
 • Doseringsform – Tablett
 • Förpackningsstorlek – 30 tabletter i förpackning

Denna antiretrovirala tablett är en kombination av tre aktiva substanser som nämns nedan,

• Efavirenz, en icke-nukleosid omvänd transkriptashämmare
• Lamivudin, en nukleosid-omvänd transkriptashämmare
• Tenofovirdisoproxilfumarat, en nukleotid-omvänd transkriptashämmare

Denna triodagskomposition förhindrar reproduktion av viruset, eftersom dessa ämnen blockerar ett enzym (omvänd transkriptas) som används av HIV för att göra kopior av sig själv.

Läkare ordinerar ofta Trioday-tabletter för HIV, med några instruktioner som måste hållas i åtanke när du tar detta läkemedel eftersom du fortfarande kan utveckla infektioner eller andra sjukdomar relaterade till HIV-infektion.

Hur du tar Trioday Tablet

Det är alltid enkelt om du följer din vårdgivares riktlinjer.

• Ta alltid den rekommenderade dosen,
• Du behöver inte ändra dosen om inte din läkare säger det.
• Tabletten ska tas med vatten och sväljas hel.

Rekommenderad Trioday-dosering är,

• En tablett tas varje dag med fastande mage (1 timme före eller 2 timmar efter en måltid).
• Föredragen tid att ta tabletten är vid sänggåendet, eftersom detta kan göra vissa biverkningar mindre besvärliga.

Försiktighetsåtgärder

Ta inte Trioday Tablet,

• om du är allergisk mot något av efavirenz, lamivudin, tenofovir DF aktiv substans.
• om du tar andra läkemedel som innehåller efavirenz, lamivudin, tenofovirdisoproxil eller emtricitabin eller adefovirdipivoxil.
• om du har eller har haft njursjukdom, kramper (kramper eller kramper), leversjukdom, inklusive kronisk aktiv hepatit
• om du har haft sjukdomshistoria angående din hälsa,
• om du är gravid eller ammar, kontakta din läkare omedelbart

Trioday biverkningar

Liksom alla läkemedel kan Trioday tabletter orsaka biverkningar, men alla användare behöver inte få dem.

• magont
• sömnsvårigheter,
• aptitlöshet
• trötthet
• huvudvärk
• hosta
• feber (hög temperatur)

Trioday av Cipla, leverantör och exportör …….. Utanför Indien | Betala din medicinräkning online

Du kan köpa Trioday online i USA, Storbritannien, Kina, Hongkong, Vietnam och andra internationella marknader från Drugssquare. Vi förstår helt risken med att beställa medicin online, men vi kan lova dig att vi är ett helt certifierat apotek, som erbjuder 100% äkta läkemedel. Vi försäkrar att du hittar hur snabbt du kan göra din beställning på Drugssquare.com utan att spendera tid i den långa köen utanför det lokala apoteket. Enkla och säkra betalningar med T / T, betalkort / kreditkort. Kolla in trioday tablet price på Drugssquare Pharmacy.

För mer information, kontakta oss här: –

Webbplats – https://www.drugssquare.com
E-post-id – info@drugssquare.com
Telefon / Whatsapp – + 91-9958550955
Livechatt – 24/7

Kommentera

Viraday Tablet Price (HIV-medicin) – Generisk Atripla Köp online från Indien

Viraday Tablet Price

HIV (humant immunbristvirus) är ett virus som riktar sig mot celler i kroppen som hjälper det att motstå patogener, vilket gör en person mer mottaglig för andra infektioner och sjukdomar. Om HIV inte behandlas kommer det att utvecklas till AIDS (förvärvat immunbristsyndrom). AIDS är ett sent stadium av HIV-infektion där kroppens immunsystem har skadats allvarligt av viruset.

När en person med hiv har utvecklats till aids betyder det att:

1. Deras CD4-cellantal sjunker till mindre än 200 celler per kubikmeter blod (200 celler / mm3). (CD4-räkningar varierar från 500 till 1600 celler / mm3 hos personer med ett stabilt immunsystem.) ELLER
2. Oavsett deras CD4-antal, utvecklar de en eller flera opportunistiska infektioner.

Om du vill buy viraday online har du kommit till rätt ställe. Bry dig inte leta någon annanstans. Våra kunders hälsa och välbefinnande är mer kritiska för oss än nytta. På Drugssquare Pharmacy är Viraday tablet price det mest konkurrenskraftiga.

Att leva med HIV är nu möjligt tack vare medicinska framsteg. Viraday är ett läkemedelsnamn som används för att behandla hiv hos både vuxna och barn.

Produktinformation

 • Varumärke: Viraday
 • Sammansättning: Efavirenz / Emtricitabin / Tenofovir DF
 • Tillverkad av: Cipla Ltd.
 • Form: Tablett
 • Styrka: Efavirenz 600 mg, Emtricitabin 200 mg och Tenofovir Disoproxil 300 mg
 • Förpackning: 30 tabletter i ett paket

Viraday, även känd som antiretroviral terapi, är en HIV-behandling som kombinerar två eller flera mediciner. Införandet av antiretroviral trebehandlingsbehandling markerade en vändpunkt i historien om HIV-behandling. Antiretroviral behandling är effektiv mot HIV. Det förhindrar HIV från att föröka sig i blodet, minskar virusbelastningen (mängden HIV-kopior i blodet) och förbättrar immunsystemets funktion genom att öka antalet CD4-celler, vilka är immunceller som HIV riktar sig mot. Det fördröjer och hämmar utvecklingen av steg 3 HIV, även känd som AIDS, förhindrar överföring, minskar svårighetsgraden av komplikationer och ökar överlevnadsgraden. Det håller också virusantalet lågt i blodet.

Viraday kan användas ensamt som en komplett behandlingsregim (plan). Det kan också användas med andra mediciner. Den kommer i form av en enda tablett som innehåller tre läkemedel:

 1. efavirenz (600 mg), som är en icke-nukleosid omvänd transkriptashämmare (NNRTI)
 2. tenofovirdisoproxilfumarat (300 mg), som är en nukleosidanalog omvänd transkriptashämmare (NRTI)
 3. emtricitabin (200 mg), som också är en nukleosidanalog omvänd transkriptashämmare (NRTI)

Köp Viraday Online – Generisk HIV-läkemedelsleverantör från Indien

Vi ”Drugssquare Pharmacy” har varit en välkänd exportör och säljare av ett kvalitetsgodkänt sortiment av receptbelagda och OTC-läkemedel sedan 2012. Vi har läkemedel mot cancer, hepatit, HIV / AIDS, diabetes, erektil dysfunktion, artrit och andra sjukdomar. som säljs under olika varumärken. Våra läkemedel och läkemedel har utvecklats av framstående yrkesverksamma som använder certifierade kvalitetsingredienser enligt de fördefinierade standarderna för medicinsk sektor i vår hygieniska anläggning. Vi kan leverera i tid för brådskande beställningar mottagna av våra kunder utan att kompromissa med deras kvalitet. Våra produkter är väl förpackade för att skydda dem från någon form av kontaminering, behålla sina egenskaper och förlänga deras hållbarhet.

För mer information, besök här –

Webbplats – https://www.drugssquare.com
E-post – info@drugssquare.com
Telefon & Whatsapp – + 91-9958550955
24/7 livechatt

Kommentera

För att få de senaste uppdateringarna