VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Buy Rioteph 0.5 mg online – PAH-medicin | Cipla Riociguat tablettleverantör från Indien

Buy Rioteph 0.5 mg online

 

Rioteph 0.5 mg tablett, ett FDA-godkänt oralt läkemedel, används för att behandla pulmonell arteriell hypertoni hos vuxna. Rioteph 0.5 mg tablett är också godkänd för patienter med kronisk tromboembolisk pulmonell hypertension som är återkommande / ihållande efter kirurgisk behandling eller inoperabel.

Produktinformation

Varumärke – Rioteph
Sammansättning – Riociguat
Tillverkad av – Cipla Ltd.
Styrka – 0.5 mg
Form – surfplatta
Förpackning – Remsa med 10 tabletter
Ursprungsland – Indien

Riociguat kommer som en tablett att ta genom munnen. Rioteph 0.5 mg tablett kan tas med eller utan mat, men det är bättre att ta det vid en fast tid.

Verkningsmekanism för Rioteph Riociguat-tabletten

Riociguat” – en löslig guanylatcyklasstimulator som är en aktiv ingrediens i Rioteph 0.5 mg tablett, fungerar genom att koppla av och vidga blodkärlen i lungorna så att blodet kan strömma lättare.

Varning / försiktighetsåtgärder När du tar Rioteph tablett

Rioteph kan orsaka allvarliga fosterskador om det tas under graviditeten. Kvinnor får inte vara gravida när de börjar Rioteph eller bli gravida under behandlingen. Patienter med svår leversjukdom ska inte ta Rioteph. Patienter med svår njursvikt eller i dialys bör inte ta Rioteph.

”Rioteph 0.5 mg ska inte användas i kombination med nitrater eller kväveoxidgivare, fosfodiesterashämmare” såsom sildenafil, tadalafil eller vardenafil eller ospecifika fosfodiesterashämmare, såsom dipyridamol eller teofyllin.

Buy Rioteph 0.5 mg online – Generisk Riociguat-leverantör från Indien

Baserat i New Delhi, Indien, tillkom vi 2012, Drugssquare.com är en leverantör och distributör av Rioteph 0.5 mg tablett och andra Riociguat-märken. Vi tillhandahåller generiska läkemedel för högt blodtryck till rimliga priser. Dessa produkter levereras till våra kunder inom den planerade tidsramen tack vare vårt pålitliga logistiklag.

Kontaktuppgifter –

Webb – https://www.drugssquare.com
Ring / Whatsapp – + 91-9958550955
Mejla oss – info@drugssquare.com
24/7 livechatt


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna