VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Sunixar 25 mg Capsule Price – Köp Sunitinib online från Indien

Buy Sunixar 25 mg Online

Sunixar är indicerat för behandling av gastrointestinala stromala tumörer (GIST), avancerad njurcellskarcinom (RCC) och avancerade bukspottskörteln neuroendokrina tumörer (pNET).

Sunitinib – En oral multi riktad receptortyrosinkinas (RTK) -hämmare i Sunixar 25 mg kapsel, verkar genom att bromsa aktiviteten hos dessa proteiner (tyrosinkinas). Dessa proteiner kan vara onormala och få celler att växa för snabbt, vilket leder till cancer. Sunitinib sänker effekten av dessa proteiner, det minskar tillväxten och spridningen av cancer.

Buy Sunixar 25 mg online Drugssquare Pharmacy erbjuder ett brett utbud av generiska cancerläkemedel. Patienter från hela världen förlitar sig på Drugssquare för att hjälpa dem att hitta bättre kunskap och kostnader för sina recept. Det är därför du inte behöver vara orolig för Sunixar 25 mg price. Vårt uppdrag är att hjälpa cancerpatienter att leva långa och aktiva liv.

  • Varumärke – Sunixar
  • Sammansättning – Sunitinib
  • Tillverkad av – Sun Pharmaceuticals Industries Ltd.
  • Styrka – 25 mg
  • Doseringsform – kapsel
  • Förpackningsstorlek – Förpackning med 7 kapslar

Dosering/administrering – Ta Sunixar enligt din läkares instruktioner. Det kan administreras med eller utan mat.

Försiktighetsåtgärder/varningar – Innan du tar Sunixar 25 mg tablett ska patienter med sådana störningar kontakta sin läkare. Dessa inkluderar: Hjärtproblem, högt blodtryck, blödningsproblem, njurproblem, sköldkörtelproblem, diabetes, nyligen genomförd kirurgi, graviditet eller amning, allergisk reaktion.

Korrekta samtal om din personliga historia bör äga rum mellan dig och din läkare.

Förvaring och hantering – Sunixar ska förvaras i originaletiketten med förpackning vid rumstemperatur och torrt. Spola inte ner läkemedlet på toaletten eller släng det i papperskorgen.

Sunixar 25 mg kapsel, Sunitinib Brands till överkomligt pris Drugssquare är ett snabbt växande onlineapotek som ger människor möjlighet att köpa mediciner från bekvämligheten hemma 24/7 och 365 dagar om året. Vi underlättar en bekväm köpupplevelse var som helst, du kan handla hemifrån, på kontoret eller till och med på väg tillbaka från läkaren. Beställningar levereras till din tröskel.

Fraktländer – Vi levererar Sunixar 25 mg Sunitinib kapslar i USA, Storbritannien, Förenade Arabemiraten, Australien, Singapore, Filippinerna, Malaysia, Nigeria, Sverige, Thailand, Sydkorea, Saudiarabien, Sydafrika, Rumänien, Indonesien, Japan, Vietnam, Ryssland och andra internationella marknader.

Oavsett om du har en fråga om våra produkter eller vill prata med oss ​​om något annat, hjälper vi dig gärna. Du kan nå oss via telefon (+ 91-9958550955), e-post (info@drugssquare.com) eller 24/7 livechatt.


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna