VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Tafnat 25 mg tablett pris (Natco) – Tenofovir Alafenamid Köp online från Indien

Tafnat 25 mg Tablet Price

  • Varumärke: Tafnat
  • Aktiv ingrediens: Tenofovir Alafenamide
  • Tillverkare: Natco Pharma Ltd.
  • Styrka: 25 mg
  • Doseringsform: Tablett
  • Förpackning: Förpackning med 30 tabletter

Tafnat (tenofovir alafenamid; TAF) är en oral daglig nukleotidanalog (NA) omvänd transkriptashämmare som blockerar omvänt transkriptas, ett viktigt enzym vid kronisk hepatit B-virus (HBV) -infektion och humant immunbristvirus (HIV) -infektion. Detta läkemedel levereras som en tablett för oral administrering. Den rekommenderade dosen Tafnat är 25 mg (en tablett) som tas oralt en gång dagligen tillsammans med mat. Fortsätt ta ditt läkemedel så länge din läkare säger till dig. Detta läkemedel hjälper till att kontrollera ditt tillstånd men botar inte det. Det är viktigt att du fortsätter att ta din medicin även om du mår bra.

Keep alla dina läkarmöten så att dina framsteg kan kontrolleras. Din läkare kan göra några tester då och då för att säkerställa att läkemedlet fungerar och för att förhindra oönskade biverkningar.

Tafnat 25 mg Tablet Price – Mer överkomligt @Drugssquare, köp online

Letar du efter en pålitlig butik för medicinska produkter online? Vill du köpa Tafnat online till bästa pris? Då kommer Drugssquare.com att visa sig vara din one-stop-shop-lösning. Vi är stolta över att bli erkända som ett av de största och högst rankade apoteken i USA, Storbritannien, Ryssland, Sverige, Japan, Förenade Arabemiraten, Australien, Vietnam, Filippinerna, Malaysia, Singapore, Iran, Italien, Hongkong … Worldwide. När du har gjort en beställning får vår bearbetningsavdelning rätt att arbeta och ser till att din beställning uppfylls snabbt. Vi håller koll på din beställning från det ögonblick du placerar den hos oss tills produkten kommer säkert till din dörr. Om du har några frågor är du välkommen att kontakta oss.

Webb: https://www.drugssquare.com
E-post: info@drugssquare.com
Ring / Whatsapp: 91-9958550955
24 * 7 livechatt


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna