VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Denopsy 14 mg Tablet – Natco Teriflunomide Online for multippel sklerose behandling

Denopsy 14 mg price in India

  • Varumärke: Denopsy (generisk AUBAGIO)
  • Aktiv ingrediens: Teriflunomide
  • Tillverkarföretag: Natco Pharma Ltd.
  • Styrka: 14 mg
  • Doseringsform: Tablett
  • Förpackningsstorlek: 30 tabletter i 1 förpackning

Denopsy 14 mg, även känd som generisk teriflunomide, är en immunmodulator med antiinflammatoriska egenskaper. Det är en oral dos en gång dagligen för behandling av återfall-remitterande multipel skleros (RRMS). Människor med relapsing-remitting MS har attacker av nya och gamla symtom, detta kallas återfall. Cirka 85% av personer med multiple sclerosis diagnostiseras med RRMS. Syftet med att ta Denopsy Teriflunomide 14 mg tablett är:

✔️ bromsa utvecklingen av multipel skleros
✔️ minimera symtom during MS-förvärringar eller flare-ups
✔️ förbättra fysisk och mental funktion

Detta läkemedel ordineras av kliniker som har erfarenhet av diagnos och hantering av MS. Om du vill köpa det online kan du köpa detta multipel skleros läkemedel från vår medicinska butik. Denopsy 14 mg price in India @Drugssquare är billigare. Säker betalning. Köparskydd. Snabb leverans. 24 * 7 livechatt. Kvalitetsprodukter.

Hur du tar Denopsy 14 mg tablett – Route/Administreringssätt

➡ Den vanliga dosen är 1 tablett som tas en gång dagligen med ett glas vatten. Du kan ta det när som helst på dygnet. Men om du alltid tar ditt läkemedel vid samma tid varje dag hjälper det dig att komma ihåg det.
➡ Denopsy 14 mg kan tas med eller utan mat.
➡ Om du glömmer att ta en tablett ska du bara ta din nästa dos, som vanligt, nästa dag. Ta inte en dubbel dos för att kompensera för en missad dos. Om du saknar doser regelbundet bör du prata med din vårdgivare om att hitta den bästa lösningen.
➡ Läkemedlet tas varje dag regelbundet tills du och din läkare bestämmer att det är dags att sluta.

Kontraindikationer

Det är viktigt att du berättar för ditt MS-team om du har några hälsoproblem eller tar andra läkemedel. Denopsy 14 mg (Teriflunomide) kanske inte är lämpligt om du har befintliga medicinska tillstånd inklusive allvarliga leverproblem, allvarliga problem som påverkar immunsystemet (t.ex. AIDS) och signifikanta problem som påverkar benmärgen eller minskat antal blodkroppar (t.ex. anemi, leukopeni, neutropeni eller trombocytopeni).

Conception och graviditet

Du får inte bli gravid när du tar detta läkemedel mot multipel skleros. Denopsy 14 mg tablett kan förbli i ditt blod under lång tid, eventuellt upp till 2 år efter att du avslutat behandlingen.

Kvinnor i fertil ålder bör använda en effektiv preventivmetod under behandlingen och i två år efter avslutad teriflunomid. En liten ny studie visade att hos fyra av tio par där mannen tog detta läkemedel upptäcktes teriflunomid i låga nivåer hos kvinnan också. Detta antyder att denopsy teriflunomid kan överföras i sperma. Män som tar detta läkemedel bör använda barriärmetoder för preventivmedel under behandlingen och i två år efter att ha slutat.

Om du blir gravid när du använder Denopsy 14 mg, sluta ta läkemedlet och berätta för din läkare omedelbart. Tala också om för din läkare om du vill bli gravid inom 2 år. I det här fallet kan de starta dig med behandling för att snabbt ta bort läkemedlet från ditt system.

Amning

Det finns inga studier som tittar på användningen av Denopsy 14 mg tabletter vid amning. Eftersom det saknas information och läkemedlet har förmågan att undertrycka immunförsvaret rekommenderas det inte vid amning.

Alkoholkonsumtion

En av de allvarligaste riskerna med Denopsy 14 mg Teriflunomide är relaterad till leverskador och att dricka alkohol kan öka denna risk. Det rekommenderas vanligtvis att du begränsar din alkoholkonsumtion eller undviker att dricka helt.

Din läkare kommer att utföra leverenzymtester innan du påbörjar behandlingen och regelbundet under de första sex månaderna av behandlingen. Du bör prata med din läkare om din personliga risk för leverproblem och om det är säkert att dricka alkohol. Om du dricker alkohol medan du tar detta läkemedel och har tecken på leverproblem, bör du kontakta din läkare omedelbart. Dessa signs inkluderar:

→ Illamående
→ Kräkningar
→ Trötthet
→ Guling av din hud eller vit av dina ögon
→ aptitlöshet
→ Mörk urin
→ Magsmärta

Bedömning före behandling

Innan du börjar med detta generiska multipel skleros läkemedel bör du ta blodprov för att mäta blodkroppsantalet och kontrollera din leverfunktion. Ditt blodtryck kommer också att kontrolleras. Eftersom Denopsy 14 mg inte får tas under graviditet kan kvinnor i fertil ålder erbjudas ett graviditetstest.

Bedömning During behandling

När du har börjat behandlingen kommer du att ta blodprov för att övervaka leverfunktionen, vanligtvis varannan vecka under de första 6 månaderna och var 8: e vecka därefter. blodtryck och blodkroppar kommer counts också att övervakas regelbundet under behandlingen.

Kontakta oss – Bästa kundservice @Drugssquare Pharmacy

För mer information, skicka ett mejl (info@drugssquare.com) eller Ring / WhatsApp (91-9958550955) så kommer vårt supportteam att kontakta dig inom kort.


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna