Om mig

En helt vanlig (?) flerbarnsmamma med drömmar och mål i livet. Sen att mina drömmar ter sig annorlunda än andras, det är en annan sak – men det är också det som gör mig till den jag är.

I snart 30 års tid har jag varit den lite blyga och tysta tjejen som inte vågar öppna upp, som knappt vågar prata. Nu på senare tid har självkänslan kommit att nå mig. Jag vågar prata och ta för mig – utan att för den sakens skull vara dryg eller självkär. Jag är inte längre fylld med självförakt och osäkerhet – utan vågar ta för mig av livet och vad det har att erbjuda!

Jag har alltid skrivit om mina dagar, oavsett om det varit i form av en blogg eller om det varit i en vanlig dagbok – men behovet av att skriva har alltid funnits – och nu testar jag vingarna här hos AFF.

Vill du komma i kontakt med mig? Skicka ett mail till familjenpettersson@hotmail.se

2 thoughts on “Om mig

 1. Hej Annika!

  Jag gjorde en gbp i fredags och det har ju bara passerat ett par dagar än, men jag är så ”rädd” att äta flytande, även om jag inte känner något när jag väl äter. Vatten är just nu det bästa jag vet !
  Jag är 26 årig 2-barnsmamma från Öland som pluggar till sjuksköterska med målet att bli barnmorska. Har alltid önskat mig en stor familj och vi har även tagit beslut min man och jag att vi ska adoptera då vi haft långa hormonbehandlingar bakom våra barn. Jag hoppas ju att en viktnedgång kanske kan hjälpa till vid den biten men stressen gör ju sitt till.

  Har följt din blogg dels genom din gbp-resa och för att ni väljer att ha en större familj är normen talar för, tror dock att denna kan komma att förändras då fler och fler väljer en familj med fler än två barn.

  Har du något bra tips på flytande kost såhär i början? Recept på ngn soppa el liknande?

  Tack för en trevlig blogg!
  Allt gott!! //Sophie

 2. Hej! Jag är en kvinna som ochså valt att göra en Gbp mars -13 och är stolt att jag vågade göra den. Jag flyttade till skövde för snart 3år sedan . Jag skulle vilja komma i kontakt med andra opererade utbyta tips och tankar. Om du är intresserad eller känner andra som är det. kontakta gärna mig Mvh camilla ha en fin helg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *