Mammabloggen där allt ryms, stort som smått! En mångbarnsmamma (sju barn i familjen) med starka åsikter och egen vilja. En stark önskan om många barn. Skriver om vardagen, barn, träning, hälsa, mina åsikter kring allt och delar med mig av recept! Öppen för roliga samarbeten! För kontakt: familjenpettersson@hotmail.se

Julbord och julmat..

Boka-julbord.nu-Ballbreaker-bild-965
Bild lånad från ballbreaker.se

Tiden går fort och nu är det snart hög tid för julbord… nåt av det bästa med julen om man frågar mig, finns väl ingen mat som går upp emot ett smarrigt julbord med lite av varje? :)
Vissa kanske tycker att jag är galen, men jag brukar redan i juni/juli börja längta efter julborden! I oktober kan jag knappt vänta med att slänga upp julpynt bara för att få känslan av att julen är på G!

Maten är ju, åtminstone enligt mig, väldigt viktig över julen. God och välsmakande mat. Men viktigt är också sällskapet, den gemenskapen och glädjen som flödar över julhelgen.

Ballbreaker gör något unikt med det hela, något som jag känner att jag saknar här nere i våra trakter. Man serveras kalasfin mat av högklassiga råvaror men man får också chansen att uppleva lite roliga och utmanande aktiviteter i samband med julbordet. I sällskap av vänner, familj (eller varför inte bloggkompisar?), utövar du aktiviteter som bowling, racing eller 5-kamp, en kväll skräddarsydd efter dina/era önskemål!
De bygger upp en helhetslösning för att man ska bli nöjd och belåten med allt, inte bara maten.

På detta vis gör man mer än bara äter tillsammans, man får chansen att umgås och skratta både innan och efter sittningen, och visst förlänger det känslan ytterligare?
Själv skulle jag gärna besöka deras julbord nu när december närmar sig. Vore kul med lite variation, och varför då inte uppleva julbordet på ett nytt sätt?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *