Mammabloggen där allt ryms, stort som smått! En mångbarnsmamma (sju barn i familjen) med starka åsikter och egen vilja. En stark önskan om många barn. Skriver om vardagen, barn, träning, hälsa, mina åsikter kring allt och delar med mig av recept! Öppen för roliga samarbeten! För kontakt: familjenpettersson@hotmail.se

Äntligen verkar det vända

12106972_10201046910290246_1675915781293139711_n (1)Nu äntligen verkar det som att det vänder, som att det börjar ge sig.
David börjar bli den ”gamla vanliga” David, om man nu kan säga så om en bebis på fyra månader?

Efter ca fem veckors förkylning (?) så börjar det ge sig. Han sover på nätterna, han äter annat än bara ersättning och han verkar må bra. Fortfarande lite harklig och hostig, men mycket bättre än tidigare. Ingen är väl gladare än jag, för detta innebär inte bara att han är gladare och sover bättre – utan även att jag får sova bättre och mer – vilket gör mig till en mamma som pallar lite mer. Efter att man inte sovit en hel natt på typ en månad kan jag väl säga att humöret inte var på topp. Men det vände snabbt… nu greppar man tag om hoppet och klamrar sig fast där :)

 

3 thoughts on “Äntligen verkar det vända

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *