Mammabloggen där allt ryms, stort som smått! En mångbarnsmamma (sju barn i familjen) med starka åsikter och egen vilja. En stark önskan om många barn. Skriver om vardagen, barn, träning, hälsa, mina åsikter kring allt och delar med mig av recept! Öppen för roliga samarbeten! För kontakt: familjenpettersson@hotmail.se

Stoltheten i ett barn

   
Jonathan är absolut inte barnet som gärna tar i kryp, läskiga smådjur och larver. Han vrålar högt om han ser en mal i rummet! 

Men på scouterna växer han. Vi går nu tillsammans på familjescouterna. Jag tar med småkillarna på det, blir spännande för både mig o barnen. Nu sist så gick vi tipspromenad på vägen till lägerelden – och sen hittade vi en larv. EN GRÖN! Jag tog inte i den… Men Jonathan gjorde. Och så stolt som han var där – det är svårt att slå! 

2 thoughts on “Stoltheten i ett barn

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *