Mammabloggen där allt ryms, stort som smått! En mångbarnsmamma (sju barn i familjen) med starka åsikter och egen vilja. En stark önskan om många barn. Skriver om vardagen, barn, träning, hälsa, mina åsikter kring allt och delar med mig av recept! Öppen för roliga samarbeten! För kontakt: familjenpettersson@hotmail.se

Älskade lilla vän 

  
Här hemma har vi sjukstuga när det gäller lilleman. Fyra eller fem veckor är vi inne på nu – och vårdcentralen gör inte annat än rycker på axlarna!? Frustrerande. 

NÅT borde de ju kunna hjälpa till med kan jag tycka. 

Nåväl – febern kom till slut (vi har väntat på den!). Vid 39 grader fick han alvedon o det skrämde väl iväg febern för den försvann och igår låg han på 37,7 hela dagen. Tack för det. 

Men snoret är verkligen jobbigt. Han tappar andan o förstår väl inte riktigt det här med att andas med munnen ännu. Näsdroppar kör vi med och sköljer ur näsan lite då o då när man märker att han är påtagligt besvärad eller innan han ska sova. För att frigöra liksom. 

Men fyra-fem veckor!? Om man tänker så – så har han ju faktiskt vart sjuk en fjärdedel av livet? Sjukt! Ändå säger inte vårdcentralen mer än att det nog är en förkylning som löst av en annan förkylning…. Jaha!? 

Måtte det vända nu…

4 thoughts on “Älskade lilla vän 

 1. Hoppas att det snart går över, någon gång måste det ju ta slut och bilda antikroppar mot just DEN förkylningen <3 Är syskonen sjuka? Har man många syskon brukar ju barnen tyvärr bli sjuka också, precis som på förskolan <3 Och dessa envetna höstbaciller! Krya David!!
  Kram

 2. Tror det inte är förkylning.
  Många små (oftast pojkar) har förstorade adentonoider viket leder till ökad produktion av sekret (snuva) som utsöndras genom näsan. Googla lite på det men strunta i de artiklar om operation då de i de flesta fall blir mindre i takt med att barnet blir större.
  Lycka till.

 3. Min dotter va konstant förkyld o snorig till dryg 1 år, då fick jag åka in till akuten med henne där de konstaterade att hon hade astma, som hon troligen hade haft sen hon föddes.

  Jag skulle råda dig att åka nån annanstans än till samma vårdcentral, för jag fick samma svar också innan vi fick åka in till sjukhuset akut.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *