Mammabloggen där allt ryms, stort som smått! En mångbarnsmamma (sju barn i familjen) med starka åsikter och egen vilja. En stark önskan om många barn. Skriver om vardagen, barn, träning, hälsa, mina åsikter kring allt och delar med mig av recept! Öppen för roliga samarbeten! För kontakt: familjenpettersson@hotmail.se

När matsal blir sovrum

12009564_10200980406587695_2950679199762130977_n

 

Tänk dig att för två veckor sen stod där ett matbord, vi åt frukost, middag, kvällsmat och allt annat där. Men inte nu. Vi flyttade köksbordet dit där det står nu. Rev köksön, och allt blev ett KÖK i sin rätta bemärkelse.

Diskussionen kom och försvann lika fort. Lika snuskigt bra överens som alltid, jag och maken. Det här skulle bli ett sovrum, punkt slut. Vårt nya sovrum. Det vi har idag kommer bli sy- och datorrum. Sagt och gjort, bara att hugga in i arbetet. Köpte virke i förrgår, och nu står väggen klar för att spacklas! Helt otroligt, med dörröppningen klar. Det går fort när man sätter igång, helt klart.
Jag och barnen roade oss med att riva tapeter idag. För ja, det tycker jag är det allra roligaste med renovering, men det är jag tydligen inte ensam om att tycka. Rasmus hämtade sig en pall sen och drog varsamt bort tapetbit efter tapetbit. Precis som om man behöver vara noga med det där – det ska ju liksom upp nya tapeter över… 😉
Nya tapeter – som vi inte ens köpt än. Jag vet att jag har fria händer att välja precis vad jag vill. Skulle jag vilja ha rosa tapeter med stora glittriga hjärtan på så skulle jag få det. Inga problem – men jag är mer ”diskret” än så 😉

Imorgon ska det spacklas och sen målas tak. Det sista av tapeterna ska ner och sen ska det väljas tapet. Och golv. Förhoppningen är att rummet står klart inom ett par dagar – och jag längtar som ett barn på julafton. Åhhh!

11825896_10200979969976780_5378363505613638899_n

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *