Mammabloggen där allt ryms, stort som smått! En mångbarnsmamma (sju barn i familjen) med starka åsikter och egen vilja. En stark önskan om många barn. Skriver om vardagen, barn, träning, hälsa, mina åsikter kring allt och delar med mig av recept! Öppen för roliga samarbeten! För kontakt: familjenpettersson@hotmail.se

Ät dig till bättre sexliv!

infograf

 

Det där med vad du äter – det är faktiskt viktigt ur flera aspekter!

Att vitt socker gör dig trött och orkeslös är väl ganska välkänt, likaså att alkohol försämrar prestationen? Men har du tänkt på att lightprodukter minskar kroppens serotonin vilket kan ge dig både huvudvärk och depressioner? Precis som både jordgubbar, ostron och vattenmelon rent av kan boosta ditt sexliv!

Att äta fräscht, nyttigt och ”rent” boostar inte bara din kropp, utan även sexlivet sägs det. Och ja – jag kan ju åtminstone hålla med om att man känner sig hyffsat osexig efter att man tryckt i sig en hamburgare och pommes på snabbmatskedjan eller en påse godis under fredagsbion! En fräsch sallad eller chokladdoppade jordgubbar känns ju aningen bättre då!

Sinful.se, som ju saluför lite mer ”vuxna leksaker”, har gett ut en infograf med tydliga hintar om vilka livsmedel som är bra och som boosta sexlivet. Den här gillade jag, och frågan är ju om man kanske skulle printa ut den och slänga upp på kylskåpet. För visst vill vi slippa alla pekpinnar och måsten, fram för mer boost i vardagen! ♥

One thought on “Ät dig till bättre sexliv!

  1. Vet inte om jag tror så mycket på det där (förutom mycket alkohol då). 😉 Vill man så gör man det. Man behöver liksom inte tänka så mycket. Fast det funkar väl bäst om man har en partner, annars kanske man inte kan göra det så fort man vill. MEN det är ju bra om man känner sig sexig och om man känner sig sexigare av att äta granatäpple istället för kött så funkar det ju. 😉
    Kram
    http://blogg.loppi.se/mammalinda/

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *