Mammabloggen där allt ryms, stort som smått! En mångbarnsmamma (sju barn i familjen) med starka åsikter och egen vilja. En stark önskan om många barn. Skriver om vardagen, barn, träning, hälsa, mina åsikter kring allt och delar med mig av recept! Öppen för roliga samarbeten! För kontakt: familjenpettersson@hotmail.se

Rätt belysning i rätt rum

102285_Skarhamn

Vi är i full färd med att göra om hemma nu, i fokus just nu är köket. Köksön är borta, nedriven, åt fanders. Den skapade bara problem där den stod. Även om jag var glad från början att gubben min hade köksö så har man liksom byggt upp sån slags ”hatrelation” till den där med åren.
Köket i detta hus var INTE gjort för en köksö. Den rent av dödade ytan i huset. Den gjorde att köket bara blev som en lång korridor. Snedvridet! Nu är den ett minne blott iallafall, och nu får äntligen köksbordet plats i köket. Så vi har ett KÖK i dess rätta bemärkelse. Ni ska få se bilder inom kort, när vi liksom fått till det där sista.

Det där sista…? Ja, som en lampa till exempel. En lampa över köksbänkarna liksom, och en över bordet. Den lampa vi hade förut vill jag inte ha, för den har liksom ”avlastningsbar” yta ovanpå vilket gör att det samlar sig saker på den. Så nej, jag vill ha en ”renodlad LAMPA”, gärna snygg då. Markslöjd skärhamn är en snygg lampa i stål som jag skulle kunna tänka mig att ha ovanför bordet. Snyggt och stilrent. Även en lampa vid namn By Sandenholt Blackboard är av intresse. Snygga lampor som har ”det där lilla extra”. Sånt gillas.

Inne på belysningsdesign.se finns ett stort sortiment av snygga lampor, faktiskt för alla rum i huset. Mitt fokus ligger på köket, men sen kommer även sovrummet på tal. Det NYA sovrummet 😉

blackboard

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *