Mammabloggen där allt ryms, stort som smått! En mångbarnsmamma (sju barn i familjen) med starka åsikter och egen vilja. En stark önskan om många barn. Skriver om vardagen, barn, träning, hälsa, mina åsikter kring allt och delar med mig av recept! Öppen för roliga samarbeten! För kontakt: familjenpettersson@hotmail.se

Det är aldrig försent…

11899852_10200906666984251_2842367864565270643_n

 

Ju förr desto bättre kanske, men det är aldrig försent för att ta tag i det. Nu snackar jag om motion och promenader. Jag har dragit ut på det tillräckligt länge, och blivit alltmer bekväm. Nu är det dags för förändring där (inte bara gällande det, men mer om annat inom kort).

I tisdags började jag ta tag i det, UT med oss. Även barnen får haka på en gång om dagen (en gång går jag själv, och ökar tempot en aning, en gång går jag med barnen – varannan gång får de använda cykel och varannan gång går de). Funkar kalasbra. Igår tog vi med lite kaffe och fruktstänger/kex för att kunna ta en kort paus. Men för det mesta klarar man sig långt med en vattenreserv 😉

Alla mår bättre av lite motion, både vuxna och barn. Det märks så tydligt.
De stora sitter dessutom ganska mycket vid datorn, så de behöver defintivt komma ut för lite rörelse!

Energin hos mig har ju defintivt börjat komma åter efter bara den här lilla förändringen – och mer kommer. Gymmet ska också besökas regelbundet är tanken – annars vore det ju onödigt att ha hämtat ut det nya träningskortet som nu är i min ägo 😉 Inte så värt att ha ett träningskort om det inte används, inte sant? 😉

Nåja, ett pladderinlägg från mig – sisådär rätt lagom en söndagseftermiddag :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *