Mammabloggen där allt ryms, stort som smått! En mångbarnsmamma (sju barn i familjen) med starka åsikter och egen vilja. En stark önskan om många barn. Skriver om vardagen, barn, träning, hälsa, mina åsikter kring allt och delar med mig av recept! Öppen för roliga samarbeten! För kontakt: familjenpettersson@hotmail.se

Att kissa i en mugg

 

Rasmus hamnade på läkarkontroll av vissa anledningar. Han var lite smått nervös och tyckte att doktorn var väldigt konstig som ville att han skulle kissa i en mugg vid urinprovet. 

Han gick ut och in på toaletten flera gånger. ”Mamma det här går inte”, ”varför en mugg mamma?” ”Alltså är det inte bättre att kissa direkt i toaletten”

Jo visst, men kanske inte om doktorn ska undersöka kisset… Nu var det ju bara en sticka. Men ändå.. Rasmus själv tyckte nog att hela grejjen var konstig. Det var ju inte i magen han hade ont – ändå var det mycket fokus på magen under läkarbesöket. 

Nåja – det var ingen uvi iaf. Skönt det ❤️

One thought on “Att kissa i en mugg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *