Mammabloggen där allt ryms, stort som smått! En mångbarnsmamma (sju barn i familjen) med starka åsikter och egen vilja. En stark önskan om många barn. Skriver om vardagen, barn, träning, hälsa, mina åsikter kring allt och delar med mig av recept! Öppen för roliga samarbeten! För kontakt: familjenpettersson@hotmail.se

Nöden har ingen lag

  
Tänk att du sitter visning symaskin på natten. Spelar musik och är i din egen värld. Du hör något surrande, men när du sänker musiken försvinner det. 

Går du och kollar?

Det gjorde inte jag. Jag tänkte att jag säkert inbillade mig. Barnen sov ju. TRODDE JAG!

5 min senare smyger Rasmus ut till mig och säger; ”Mamma, Jonathans hår är borta… Här uppe” och pekar uppepå skallen!

Jag känner paniken i kroppen. Halvspringer in på rummet, hittar honom under täcket. Med en avrakad sträng på huvudet!!! Han hade hittat pappas rakapparat och kört en sträng mitt på skallknoppen. Snyggt!?? 

Försökte få fram olika lösningar. Men nej. Sådär kan man inte visa sig ute. Och nån frisyr med det där gick inte att ordna. Så nöden hade ingen lag. Håret åkte av. Allt hår. Han är skalad. Fotot ovan togs under tiden han rakades. 

Måtte håret växa ut snabbt… 

2 thoughts on “Nöden har ingen lag

  1. Han ser lycklig ut i varje fall. Jag har ny blogg förresten, mina ungar ville inte vara med längre så jag har lösenskyddat efter åtta år. Länkar till den nya här Tjipp

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *