Mammabloggen där allt ryms, stort som smått! En mångbarnsmamma (sju barn i familjen) med starka åsikter och egen vilja. En stark önskan om många barn. Skriver om vardagen, barn, träning, hälsa, mina åsikter kring allt och delar med mig av recept! Öppen för roliga samarbeten! För kontakt: familjenpettersson@hotmail.se

Varför David blev en David

  
En del har undrat varifrån David fått sitt namn, varför just David blev en David liksom. En del har till och med frågat om namnet kommer från en familj som många av oss känner till. Och nej – namnet kommer inte från att familjen Norrström gav sin minsta namnet David.

Min morfar gick bort februari 2014. Han hette David. Ett enkelt namn som funkar i alla generationer. I en stund där och så kände jag att jag gärna ville föra hans namn vidare, och då sa jag att får jag en pojk till ska han få namnet David. 

Jag blev gravid redan typ 2 veckor senare. Var inställd på att det var en pojk men det visade sig vara en flicka. En Isabella. David fanns dock i bakhuvudet – och visst var jag gravid snart igen

One thought on “Varför David blev en David

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *