Mammabloggen där allt ryms, stort som smått! En mångbarnsmamma (sju barn i familjen) med starka åsikter och egen vilja. En stark önskan om många barn. Skriver om vardagen, barn, träning, hälsa, mina åsikter kring allt och delar med mig av recept! Öppen för roliga samarbeten! För kontakt: familjenpettersson@hotmail.se

Såhär ser det ut…

   
Den här veckan har typ varenda morgon börjat med att jag syr. Detta INNAN ungarna vaknat ens.. Nånting har hänt – för jag vaknar plötsligt i vettig tid. 

Sen droppe ungarna upp en efter en. Noah sätter sig gärna vid bordet hos mig och pysslar med något. Pärlar halsband, målar eller bara tjöööta! :) men det är rätt mysigt att bara sitta där och prata strunt samtidigt som man syr. 

Och kreativ har jag varit minsann. Fått massa gjort. Babyfiltar, bitringar, kortleggings och byxor… Bodys och dressar också. Längesen jag kände sån syglädje nu ❤️

 

4 thoughts on “Såhär ser det ut…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *