Mammabloggen där allt ryms, stort som smått! En mångbarnsmamma (sju barn i familjen) med starka åsikter och egen vilja. En stark önskan om många barn. Skriver om vardagen, barn, träning, hälsa, mina åsikter kring allt och delar med mig av recept! Öppen för roliga samarbeten! För kontakt: familjenpettersson@hotmail.se

En vanlig sommardag

  
Såhär kan det ut en vanlig sommardag för vår del. I centrala Skövde sitter jag på en parkbänk, med David i famnen. Bakom ryggen har jag lekande barn (maken räknas också som ett ”lekande barn”) ❤️

Igår jobbade han kväll men vi spenderade hela förmiddagen på detta vis. Strosade runt i stan och bara chillade. En sommardag precis så som jag vill ha den! 

4 reaktioner på ”En vanlig sommardag

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *