Mammabloggen där allt ryms, stort som smått! En mångbarnsmamma (sju barn i familjen) med starka åsikter och egen vilja. En stark önskan om många barn. Skriver om vardagen, barn, träning, hälsa, mina åsikter kring allt och delar med mig av recept! Öppen för roliga samarbeten! För kontakt: familjenpettersson@hotmail.se

Fiske i Skövde

  

Kan säkert låta konstigt att man fiskar sådär mitt i en stad, som denna gång var Skövde. Men karstorp är en fin liten sjö – MED fisk! 

Vinklade fiskekort och drog dit. Barnen var överlyckliga. Nu äntligen skulle vi fiska! En påse hade de med sig också, för dagens eventuella fångst. 

De lämnade inte tomhänta! Det vart faktiskt hela tre fiskar. Två abborrar och en fin regnbåge. Den sistnämnda firren hade ingen av oss räknat med i karstorp men visst vart det så ändå – och Linus var ganska mallig där och då 😉 att han dessutom faktiskt TOG i fisken var stort (här är killen som knappt tar i en påse köttfärs!) 😉

Visst är det tufft att åka och fiska med barnen såhär, jag skulle ljuga om jag skrev något annat! Men sen värsta känslan tror jag försvinner om man skaffar flytvästar till alla. Åtminstone de små – Linus hoppar ju inte gärna i vattnet. O skulle han hamna i så kan han simma 😉

Tilläggas bör att vi kommer åka iväg o fiska fler gånger i sommar. Runt i Skaraborg med omnejd. Ett trevligt vardagsnöje som både små och stora uppskattar – och som nästan är gratis såvida man har grejjerna. Det behövs ju faktist bara spön, mask och lite fika! (Ja barnen hade roat sig med att plocka maskar i rabatten) ❤️

 

3 thoughts on “Fiske i Skövde

  1. Tibro sportfiskeklubb har ungdomsverksamhet på hösten och våren. I det våren tillverkade de wobblers under ett par tillfällen som de sedan testade. Jag tror de fiskar varannan gång och gör något annat varannan gång tex film eller göra wobbler. Följ fb-sidan för att bli uppgraderad när höstens omgång startar. Skulle passa de två äldsta perfekt och ev blivande sexåringen (hör med dem om det).

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *