Mammabloggen där allt ryms, stort som smått! En mångbarnsmamma (sju barn i familjen) med starka åsikter och egen vilja. En stark önskan om många barn. Skriver om vardagen, barn, träning, hälsa, mina åsikter kring allt och delar med mig av recept! Öppen för roliga samarbeten! För kontakt: familjenpettersson@hotmail.se

Auktioner i Tived

11216584_10200750281114702_7981704320493889524_nIgår var det första auktionen i Tiveden för denna sommar. Vädret var som det brukar, minst sagt. Fint när man åker hemifrån, men regnigt när man kommer fram. Skoj – eller inte!
Barnen hade inte ens jackorna med sig med tanke på det fina vädret på morgonen (mitt fel). Men paraply fanns i bilen. Det regnade bara lite grann när vi kom fram, men var fortfarande tshirt-väder liksom. Så det var okej. Med David i sjalen och Isabella i vagnen entrade vi auktionen. De andra sprang omkring o höll mormor och morfar i handen. (Ja, jag åkte ensam med barnen eftersom gubben min jobbade ett 12-timmarspass).

Det vart några timmar iallafall, åsså lite prat och fika. Men inga inköp, alls faktiskt. Fanns liksom inget som jag kände att ”ååååhhh, det där ska jag ha!”. Ovanligt att det inte finns NÅT alls, men så var det.

Mysigt ändå, och visst kommer vi besöka någon mer av tivedens auktioner under sommaren!

2 reaktioner på ”Auktioner i Tived

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *