Mammabloggen där allt ryms, stort som smått! En mångbarnsmamma (sju barn i familjen) med starka åsikter och egen vilja. En stark önskan om många barn. Skriver om vardagen, barn, träning, hälsa, mina åsikter kring allt och delar med mig av recept! Öppen för roliga samarbeten! För kontakt: familjenpettersson@hotmail.se

Midsommar 2015

  

Midsommar 2015 är förbi. Passé. 

Vädret var som vanligt, regnigt. Förvånar aldrig. I år var det så pass att vi faktiskt valde att inte åka iväg på det sedvanliga midsommarfirandet med midsommarstång osv. Tråkigt men vad gör man? Traditionsmänniskan i mig grät en skvätt men man kan ju inte dra ut hela skaran BARA för den sakens skull. 

Vi åkte in till stan och köpte oss en ny grill på förmiddagen. Den gamla har sett bättre dagar så att säga – så det var tid för en ny. 

Mamma, pappa, syster och svåger kom ut. Hemleverans av vildsvinskött var ju mer än välkommet. Dock hann det ju inte marineras inför gårdagens grillning så det får bli en annan dag. 

God mat, jordgubbar o annat gott fick förgylla dagen – utöver trevligt besök då :-) Isabella fick iallafall ha finkläderna på. Sverigeklänning och en midsommarkrans från Oskar & Ellen. En riktig midsommarflicka ❤️

Middagen avnjöts vid bordet medans regnet smattrade utanför – och sen flög kvällen förbi. Klockan var nog runt 21 när de andra vände hemåt och ungarna började droppa i säng 😉

3 thoughts on “Midsommar 2015

  1. Vi åker inte heller iväg längre. Det är rätt skönt och mysigt att vara hemma med :-) Vi har 7 kamp i trädgården istället. Barnen ser fram mot det och det har blivit en fin tradition för oss. Man kan ju göra NYA traditioner också :-)

    Hoppas att firandet har varit härligt! Kram

    http://blogg.loppi.se/mammalinda/

  2. Vi åkte till en midsommarstång för traditions människan i mig vann :) Men vi gjorde tvärt om och klädde inte upp oss alls utan surade i mjukiskläder.
    Vart kommer sverige klänningen ifrån ??

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *