Mammabloggen där allt ryms, stort som smått! En mångbarnsmamma (sju barn i familjen) med starka åsikter och egen vilja. En stark önskan om många barn. Skriver om vardagen, barn, träning, hälsa, mina åsikter kring allt och delar med mig av recept! Öppen för roliga samarbeten! För kontakt: familjenpettersson@hotmail.se

Mors dag 2015

 

Jag har ju faktiskt inte berättat något om Mors Dag 2015. Egentligen gillar jag inte grejen med att man koncentrerar sin uppmärksamhet gentemot en person till EN dag per år. Men nånting gör ändå att man varje år tar tillfället i akt – bara för att man vill! Min mamma och pappa är de två personer som tillsammans skapat mig och format mig till den jag är. Mina upplevelser och erfarenheter har ju givetvis gjort sitt men ändå. Mamma och pappa kommer alltid att vara just mamma o pappa – och jag älskar dom för att dom är just dom! 

Svärmor kom hit på förmiddagen, så vi fikade och hon fick blommor o sådär av maken min. Sen for vi till Hjo för att uppvakta min mamma också. Ännu mer fika där!! Kändes lite som om man kunde rulla hem efter en sån dag, istället för attnäts bilen. 

Själv då? Ja maken brukar inte visa någon romantisk sida direkt – åtminstone inte såna här dagar. Men jo – han fixade så ungarna kom med både blommor och skraplotter. Och jag älskar skraplotter! (Blommor också – såklart) :-)

3 thoughts on “Mors dag 2015

 1. En vacker blomma är alltid trevligt!!

  Jag fyllde dagen innan och fick en väldigt dyr present, så vi slog ihop det. Sedan hade Mattias köpt en blomma iaf någon dag innan (vilken han hade gömt för att jag inte skulle se den) och den var typ halvvissen när han gav den 😀 Haha, men det är ju tanken som räknas.

  Kram
  http://blogg.loppi.se/mammalinda/

 2. Hej!
  Jag har mailat dig men inte fått svar. Jag vann polka dots setet från dermoshop i din julkalender och har inte fått vinsten. Får ju inte tag på dig längre via mail och jag har ju ingen annan att kontakta. Vore kul att veta vad som hänt!
  Mvh
  Malin Svensk Björck

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *