Mammabloggen där allt ryms, stort som smått! En mångbarnsmamma (sju barn i familjen) med starka åsikter och egen vilja. En stark önskan om många barn. Skriver om vardagen, barn, träning, hälsa, mina åsikter kring allt och delar med mig av recept! Öppen för roliga samarbeten! För kontakt: familjenpettersson@hotmail.se

Bilder direkt från förlossningen!

Han är här, vår David är här. Igår, 29 maj 2015 kl 18:00 såg han dagens ljus för första gången. Från att värkarna etablerats gick allt i en väldig fart… knappt en timmes värkar och sen var han ute. Från 4 cm till bebis gick otroligt fort…

Lustgas även denna gång… :) Vi hade en sjukt underbart barnmorska – och jag hoppas att vi får henne även nästa gång (den önskan vet hon att både jag och maken har – och hon hoppades själv också att vi ses igen). Hon tillgodosåg alla våra önskemål och lite till – vilket innebar att maken fick ta emot sin son själv. Ja, jag var ju tvungen att fota tillfället också såklart – minnen för livet i just det ögonblicket kan jag lova!

Den här förlossningen, min sjätte förlossning, är helt klart den absolut bästa hittills. Allt jag önskat blev tillgodosett, och lite till ändå. Och jag mår hur bra som helst efteråt – duschade och vart som en ny människa. Jag har, av mitt mående att döma, svårt att fatta att jag faktiskt födde barn för bara ett dygn sedan.

David kom ut i vecka 39+1 med en vikt på 3925gram och 53 cm. Tio fingrar, tio tår. Allt prima och perfekt – och idag är vi hemma hos pappa och syskon igen. Livet som sjubarnsfamilj har precis börjat! ♥

DSC_0831 DSC_0837 DSC_0842 DSC_0846 DSC_0853

14 reaktioner på ”Bilder direkt från förlossningen!

  1. Ett stort grattis och lycka till till er och lille David. Jag är själv 7 barns mamma och förstår vilken lycka ni befinner er i. Stort grattis än en gång / linda möberg

  2. Härliga bilder, såå underbart din man ser så lugn och avslappnad ut. Jag sa ju att du skulle föda på fredag.

  3. Åhh så underbart med en liten bebis! Och en fantastiskt söt en också! (Man blir bara ALLDELES för sugen på en till nu alltså). Stort grattis till hela familjen!!

    Jag förstår verkligen inte hur du lyckas både att krysta ut honom OCH ta kort!! Du måste vara expert på att föda barn 😉 JAG skulle verkligen inte lyckas 😀

    Ta hand om dig och hela familjen! Kram

    http://blogg.loppi.se/mammalinda/

  4. Men gud så coolt!!! Jag tyckte det var coolt att förlösa mig själv men att pappan fått ta emot !!! Wow! Och sen – tog DU bilden så är det ju tom ännu coolare!!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *