Mammabloggen där allt ryms, stort som smått! En mångbarnsmamma (sju barn i familjen) med starka åsikter och egen vilja. En stark önskan om många barn. Skriver om vardagen, barn, träning, hälsa, mina åsikter kring allt och delar med mig av recept! Öppen för roliga samarbeten! För kontakt: familjenpettersson@hotmail.se

Förlossningspersonalen måste tro att jag är knäpp 

  

Jag väntade faktiskt länge nog med att boka igångsättningen. Egentligen kunde jag ha det gjort i tisdags men jag valde att avvakta… det är väl fördelen när man får möjlighet att bestämma själv.

Igår ringde jag förlossningen och bokade tid idag, v 40 (39+0). Klockan 9 skulle jag vara där. Men nånting kändes fel. Det var inte helt rätt. Något var knas. Vad vet jag inte riktigt. Men den känslan kombinerat med lite annat fick mig att ringa in imorse och boka om. förlossningspersonalen måste ju tro att jag är knäpp!

Men om allt går ”som det ska” (om inget akut tillstöter på förlossningen idag/ikväll) så ska jag in imorgon bitti istället. Ett fredagsbarn.

Helst av allt vill jag att han kommer själv men det verkar inte bli som jag tänkt, han är envis den här killen. Och för varje dag där inne så växer han på sig allt mer… Men det hade vart kul med en spontan förlossning där vi faktiskt kanske får lite utmaning. Där vi får stressa som höns, där vi kanske rent av riskerar en förlossning utan assistans, där vi kanske precis hinner in osv. Ja men bara den där känslan av att ”åh NU är det dags att åka”…

Folk verkar ha liiiiite svårt att förstå mina resonemang har jag märkt. Men ja… så länge barnmorskor och läkare förstår mig (vilket de visat sig göra) så känns det bra 😉 man kan aldrig styra vad andra ska tycka och tänka – men vissa kommentarer undrar man mycket över.. 😉 en del rent av förvånar 😉

Igår kväll tog jag en 5km hyfsat rask promenad för att få david på andra tankar. Men nä. Efteråt tryckte jag i mig en hel färsk ananas. Men nä. Hallonbladsteet är slut nu idéerna likaså. Kör pilatesboll och promenad idag så får vi se. Annars blir det bebis imorgon hoppas jag… 

  

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *