Mammabloggen där allt ryms, stort som smått! En mångbarnsmamma (sju barn i familjen) med starka åsikter och egen vilja. En stark önskan om många barn. Skriver om vardagen, barn, träning, hälsa, mina åsikter kring allt och delar med mig av recept! Öppen för roliga samarbeten! För kontakt: familjenpettersson@hotmail.se

Är jag galen?

  

Min ordinarie barnmorska skulle ha slått bakut, men barnmorskan jag haft denna vecka (min har semester) skrattade gott och sa ”åk!”

Vecka 39 (38+2) nu och vi väntar fortfarande på lille David som inte behagat komma ut ännu. Statusen är oförändrad trots FEM hinnsvepningar, jag är 3,5cm öppen med utplånad tapp och huvudet i bäckeningången. 

Men vad gör jag? Jo jag packar in varenda kotte i bilen och drar 40 mil hemifrån! Furuviksparken väntar för ungarna under denna lördag. Med oss har vi även min syster och Simons mamma. Händer något så händer något – vi har extrakläder till mig med oss och även en uppstart för David. Ve och fasa om han skulle komma just nu när vi är iväg men vi har iallafall förberett oss OM det skulle ske. 

Som barnmorskan sa; ”åk!”. Varför ska man sitta hemma och glo!? Tänk om meningen är att jag ska gå övertid, ska jag då ställa in allt och bara vara hemma de sista 5-6 veckorna? Nä, man är inte sängbunden bara för att man är gravid! Man måste ju få leva ändå – och det tänker jag göra. David har hittills inte visat sig vilja komma ut riktigt än så det är bara att gilla läget – det finns faktiskt andra förlossningar i Sverige. Jag är inte låst till Skövdes! :-)

9 reaktioner på ”Är jag galen?

  1. Härligt att du kan ha ork att göra roliga saker det blir som sagt inte bättre av att bara vara hemma. Ha det så roligt i djurparken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *