Mammabloggen där allt ryms, stort som smått! En mångbarnsmamma (sju barn i familjen) med starka åsikter och egen vilja. En stark önskan om många barn. Skriver om vardagen, barn, träning, hälsa, mina åsikter kring allt och delar med mig av recept! Öppen för roliga samarbeten! För kontakt: familjenpettersson@hotmail.se

Igångsättning!?

  

Efter att ha kört med hinnsvepningar, pilatesboll, hallonbladste och massa andra myter ett par dagar så åkte vi in på en planerad bedömning idag. Läkaren jag var hos är sen tidigare inte särskilt populär hos mig. Inte vart det bättre idag. 

Men han förstod iaf min vilja och lyssnar på den. Delvis. Fast han tycker att vi ska hinnsvepa Max 2 ggr i veckan, men jag kör på ändå. Går till barnmorskan dagligen för hinnsvepningar o så lär jag fortsätta göra. Startar det spontant med hjälp av det så är jag glad – annars får vi fatta ett nytt beslut på måndag. Men nu får man lite mer tid på sig att ordna med det sista. Som att bädda vaggan och fixa babyskydd 😉 

Nu har han ju faktiskt legat i magen längre än vad någon av de andra har gjort :-)

En reaktion på ”Igångsättning!?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *