Mammabloggen där allt ryms, stort som smått! En mångbarnsmamma (sju barn i familjen) med starka åsikter och egen vilja. En stark önskan om många barn. Skriver om vardagen, barn, träning, hälsa, mina åsikter kring allt och delar med mig av recept! Öppen för roliga samarbeten! För kontakt: familjenpettersson@hotmail.se

ny status – ny hinnsvepning 

 
Idag for vi in till barnmorskan igen (min bm har semester så det är en annan jag går till). Hinnsvepning nr 2 på schemat. Jag hade lite högre tryck än vanligt.. Men annars är allt bra. Status då?

Jo, nånting hade ju hänt. Drygt 3cm öppen och några få millimeter kvar på tappen. Hoppsan ja. Helgen aktiviteter gav nog lite resultat 😉 hon svepte runt där inne och petade lite på David för att få honom att ville komma ut. Får väl se…

Ont har jag haft hela dagen nu, men inte så jag tyder det som förlossningsvärkar (då hade jag redan vart på väg in). Det kommer o går liksom. Slemproppen är borta. Och ja… väntan kvarstår. Imorgon väntar ultraljud och diskussion kring den här igångsättningen. Jag vet inte vad jag vill faktiskt…

Har jag tur så har min mamma rätt i vad hon säger – att han säkert kommer inatt. Tur att lillasyster o hennes pojkvän kom ut idag – de stannar tills det är klart. Maken gick ju tillbaka till jobbet idag efter fyra veckor hemma…

Och ja – det är han på bilden ovan – i full förd med att tanka ”bil 2” på väg till bm. Han kör egen bil idag ifall det skulle bli en tur till förlossningen 😉 

4 reaktioner på ”ny status – ny hinnsvepning 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *