Mammabloggen där allt ryms, stort som smått! En mångbarnsmamma (sju barn i familjen) med starka åsikter och egen vilja. En stark önskan om många barn. Skriver om vardagen, barn, träning, hälsa, mina åsikter kring allt och delar med mig av recept! Öppen för roliga samarbeten! För kontakt: familjenpettersson@hotmail.se

Att spendera pengar

11141760_10206594132441049_5391608755432889867_n

 

Igår for vi tidigt på morgonen… jag, mamma, pappa och min lillasyster fyllde upp bilen och drog iväg till vårat kära Ullared. Det är lite av en återkommande grej nu – två gånger om året ska man ner. Och jag vill med varje gång (även om det inte blir riktigt som man tänkt). Med bara några dagar kvar till bebis ankomst så var det riskabelt att åka – men jag trotsade allt och for iväg ändå. Det gick bra – David är kvar i magen och jag jäser ett tag till…

Pappa fick sin pratstund med Morgan och jag fick handlat det jag ville ha. Bortsett från det där bakplåtsstället som jag suktat efter bra länge så vart det en hel del annat också. Lite kläder till mig, en ny outfit till maken, badkläder till ungarna inför kommande säsong, pläd och kuddfodral, småkrafs hit och dit och en skötbädd till David. Älskar stjärnor!

Jag hade lätt kunnat spendera både fem och tio tusenlappar till om det varit så. Det finns alltid massa roligt att shoppa på Gekås ju, inte sant? 😉 Till hösten tar vi en ny övernattning, men denna gången kändes det lite riskabelt eftersom vi inte vet när lille David tänkt titta ut. Och en Ullaredsbebis vill jag kanske inte ha direkt 😉 Så  det vart bara över dagen. Men nöjda och glada begav vi oss sen hemåt. Och det vart nöjda miner även hemma med barnspel, megabloksbygge och lite annat smått och gott.

Desktop3 Desktop4

Visst vore det bra att kanske kamma hem lite extrapengar såhär efter en shoppingtur kanske? Jag skulle inte alls säga nej. Kanske lite onsdagslotto skulle vara på sin plats?  Jag får helt enkelt fundera på detta – för det är ju inte annat än att det kan kännas lite halvt barskrapat efter att ha gått loss en dag såhär 😉

Sen kan det vara fint med en penningvinst överlag, både jag och maken har stora drömmar där. OM man en dag faktiskt vinner storkovan – vad gör man? Jo, vi flyttar härifrån omgående. Bygger ett hus precis som vi vill ha det, ute på landet, 2-3 våningar, stora ytor… stor trädgård. Utan grannar… ja, drömmar har vi alla! 

2 thoughts on “Att spendera pengar

  1. Jag älskar stjärnor med MASSOR! Och Ullared. Brukar åka dit en gång per år innan jul. Det blir alltid alldeles för dyrt! Min man brukar vara lite orolig här hemma när jag är i Ullared :-)

    Vi bor på landet i ett stort hus. Det var inte så fasligt dyrt. Det beror ju lite på var man letar hus. Vi bodde några år i Uppsala och sedan när vi kom hem till Småland var ALLT såååå himla billigt!! 😀

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *