Mammabloggen där allt ryms, stort som smått! En mångbarnsmamma (sju barn i familjen) med starka åsikter och egen vilja. En stark önskan om många barn. Skriver om vardagen, barn, träning, hälsa, mina åsikter kring allt och delar med mig av recept! Öppen för roliga samarbeten! För kontakt: familjenpettersson@hotmail.se

Vår = utelek

 

 

11218513_10200577839723775_2110702585852673892_n

 

Efter att dagens besök på vårdcentralen (för makens del) var avklarat tog vi omvägen hem – förbi lekparken. Barnen blev lika glada som vanligt. En väldigt enkel lekpark, inte särskilt många lekalternativ direkt – men barnen älskar den ändå. Nu hade de förbättrat rutschkanan en aning och tagit bort en grej som ändå inte var något att hänga i granen 😉

Men ja, det blev någon timme, kanske en o en halv, där. Väl hemma trodde vi att barnen skulle somna. Men NÄ! De var lika pigga och glada ändå – så det blev matlagning innan dagens besök hos barnmorskan stod på schemat. Sista barnmorskebesöket för den här graviditeten, shit, det har verkligen gått fort. Tänk att David snart är här nu ♥ När min barnmorska är tillbaka från sin ledighet (ledig nästa vecka) så är han här, vår lilla skatt! Som vi längtar ♥

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *