Mammabloggen där allt ryms, stort som smått! En mångbarnsmamma (sju barn i familjen) med starka åsikter och egen vilja. En stark önskan om många barn. Skriver om vardagen, barn, träning, hälsa, mina åsikter kring allt och delar med mig av recept! Öppen för roliga samarbeten! För kontakt: familjenpettersson@hotmail.se

När CIRKUS SCOTT kommer till stan…

Syskon scott

… så sätter sig Annika på första parkett! Såklart 😉

Gissa om barnen längtat och trånat efter att cirkusen ska komma tillbaka till stan (vi var ju på fjolårets föreställning), och gissa då glädjen när de förra veckan såg att så var fallet. Cirkus Scott var tillbaka!
Då kanske ni kan räkna ut det glädjetjut som infann sig när barnen vid dagens frukost fick veta att de skulle få se föreställningen från främsta raden idag kl 13.00.

Cirkus Scott och Elefantmysteriet går av stapeln och vi är laddade till bredden här hemma.
Nu kan du dessutom få köpa biljetterna till extra förmånligt pris, och vem säger nej till att spara några kronor? Klicka HÄR och köp loss biljetterna NU! Pass på, för det är ju bara nu i helgen som cirkusen faktiskt är här i stan!
Idag, lördag, går två föreställningar – och likadant imorgon söndag. Sen beger sig Cirkus Scott vidare i landet med föreställningar. För att se aktuell turneplan, se hemsidan!

Nu ska vi ordna till det sista här hemma innan vi drar iväg för en lördag som ungarna ska prata om under lång tid, för jag vet av erfarenhet att Cirkus Scott kan sin grej! Inte en unge går därifrån med bitter min! ♥

CONTORTION DREAM Motorcyklar i globe

 

Bilder i detta inlägg är norpade direkt från Cirkus Scott, egna bilder kommer efter föreställningen ♥

3 thoughts on “När CIRKUS SCOTT kommer till stan…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *