Mammabloggen där allt ryms, stort som smått! En mångbarnsmamma (sju barn i familjen) med starka åsikter och egen vilja. En stark önskan om många barn. Skriver om vardagen, barn, träning, hälsa, mina åsikter kring allt och delar med mig av recept! Öppen för roliga samarbeten! För kontakt: familjenpettersson@hotmail.se

När den äldsta får välja…

10409577_10200424692575192_3896106664392686765_n

Då blir det inga ”fåniga barnfilmer” minsann! Jäklar i min låda vilken film, ”Cirkeln” var helt klart i toppklass både enligt mig och Linus. Kul att han kommit upp i ålder så pass att tecknat och ”barnsligt” (som kan va kul ibland iofs) väljs bort och att man istället kan gå och se filmer som är mer i min smak också 😉

Cirkeln är en svensk film, lite häxkonst och magi liksom – me like a lot! 😉
Han hoppade till ett par gånger under filmen – och mäktigt var ju att vi var helt ensamma i biosalongen (filmen har ju gått ett tag), helt mörkt och så surroundljud liksom… lagom kusligt mellan varven. Men så mysigt – det blev en riktigt bra mamma-son-kväll det där. Något vi kommer göra om när det kommer liknande filmer ♥
När nya jurassicfilmen kommer måste vi ju knalla iväg och se den också – de andra jurassicfilmerna har det väl varit 11-årsgräns på av vad jag kan minnas, så det kan vara kul! 15-årsgränsen är ju inte ruckbar alls, så de filmerna får vi vänta med tills man kan se dom hemma i soffan… så vi får nöja oss med 11-årsgränserna.

Sent i säng, tidigt upp – men det var det värt!

 

One thought on “När den äldsta får välja…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *