Mammabloggen där allt ryms, stort som smått! En mångbarnsmamma (sju barn i familjen) med starka åsikter och egen vilja. En stark önskan om många barn. Skriver om vardagen, barn, träning, hälsa, mina åsikter kring allt och delar med mig av recept! Öppen för roliga samarbeten! För kontakt: familjenpettersson@hotmail.se

Förvandlingens minut…

10407379_10200404177622331_2898548486970208362_n

… den kom när GOLDWELL kom till stan!

Igår blev verkligen en heldag för min del. Maken är hemma hela denna vecka då han jobbade 12-timmarspass både lördag och söndag. Så igår passade jag på att unna mig något – jag var hårmodell för Goldwell. Först ett par timmar på salong La Classe i Skövde där håret fick sig en rejäl omgång!
Jag gav tjejerna helt fria händer (med förutsättning att de inte snaggade av hela håret). De nämnde något om koppar, blått och silver – jag höll på att sätta i halsen men kände samtidigt ”KÖR BARA”. Det ångrar jag inte alls. Man måste våga för att vinna här i livet, och jag är otroligt glad för mitt steg igår.

Håret fick sig en kopparfärg i grunden, med intensiva kopparslingor och därtill slingor i ”midnight blue” och silver för ett lyft liksom. Slingorna kan jag, genom att lägga håret på olika sätt, välja att dölja eller framhäva som jag vill. Smidigt och bra. Slingorna blektes först, för att sen färgas in i de utvalda färgerna.

Sen styling på det. Lite komiskt att jag typ alltid när jag ställer upp som hårmodell råkar få lockigt hår… det måste betyda att frisörer tycker att jag passar i det? Och när jag såg efterbilden jag knäppt så förstår jag… det är en stor skillnad på selfien innan och efter – och faktiskt, så kände jag mig väldigt ”hemma” i efterbilden.
Så nu ska jag försöka mig på att unna mig någon halvtimme då och då där jag lockar håret… bara för att. Det gör liksom otroligt mycket.

En toppning var ”det enda” de gjorde i klippväg – trots att de hade fria händer… de hade kunnat raka sidecut, klippa page eller vad de nu önskat… men nej, de ville behålla min längd och jobba utifrån den. Fine – såhär blev det… och jag är inte alls missnöjd – snarare chockad över alla fina ord om mitt hår ♥♥♥

Kvällen spenderades sedan på Scandic Billingen där vi, iklädda kläder från Bik Bok, fick stylas inför ett 50-tal frisörer från Skövdetrakten. Kul och spännande – jag som kanske inte direkt är någon scenmänniska i grunden 😉 Men som sagt, man måste våga för att vinna! ♥

11060924_10200405827343573_3343636713170347569_n

8 thoughts on “Förvandlingens minut…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *