Mammabloggen där allt ryms, stort som smått! En mångbarnsmamma (sju barn i familjen) med starka åsikter och egen vilja. En stark önskan om många barn. Skriver om vardagen, barn, träning, hälsa, mina åsikter kring allt och delar med mig av recept! Öppen för roliga samarbeten! För kontakt: familjenpettersson@hotmail.se

Besök och Längtan

10420274_10200395739131374_8186233715523067071_n

Efter dagens besök så nästan kröp ungarna in i sovrummet, upp i vår säng, gosade ner sig och somnade tvärt. Mitt på ljusa dagen som synes! Isabella markerade tydligt att hon skulle ha tutte och snutte för att hoppa ner i sin säng… och hon låg två minuter efter att fotot ovan togs. Sovande!

Runt 12-tiden idag kom Camilla hit med sina två barn. Alfred, som är jämngammal med Rasmus men som kommer lika bra överens med alla småkillarna – och så lilla Thelma som föddes på tok för tidigt. Vecka 32… så egentligen är hon inte ens fulltid än, hon skulle ha kommit nu i mars egentligen. Sån go liten tös… och snacka om att bebislängtan infann sig direkt. Tur att jag redan är gravid, och snart ska ha – annars hade maken legat riset till nu 😉
Eftersom jag inte frågat Camilla om det är okej att publicera bilder på hennes kids så väljer jag att lägga upp ”efterbilden” istället – känns bäst så 😉

Hon fick med sig en pyjamas, en mössa och lite dregglisar hem till lilltjejen, för det tyckte jag att de skulle ha. Ska knappa en body imorgon som de ska få också, i prematurstorlek. Thelma är fortfarande mindre än vad mina är när de är precis nyfödda i vecka 37, gissa hur konstigt det känns, när hon faktiskt är nästan 7 veckor gammal? 😉

Nåväl – lunch och fika blev det idag. Köttfärssås (på kalv) och spaghetti – snabblagad och enkel lördagsmat som man vet att typ alla äter. Sen mina sega toscarutor till fika – de vart ganska poppis 😉 Kanske läge att lägga upp receptet här också? 😉 Vad säger ni – något som önskas? 😉

11044598_10200384548211608_8907046453858756545_n

 

One thought on “Besök och Längtan

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *