Mammabloggen där allt ryms, stort som smått! En mångbarnsmamma (sju barn i familjen) med starka åsikter och egen vilja. En stark önskan om många barn. Skriver om vardagen, barn, träning, hälsa, mina åsikter kring allt och delar med mig av recept! Öppen för roliga samarbeten! För kontakt: familjenpettersson@hotmail.se

Värker i mammahjärtat

 

11053058_10200374208673126_6948589982991757534_n

 

Det här med ögoninflammationer är något vi fått erfara lite smått tidigare, detta då Jonathan visat sig ha lätt för att dra på sig det i samband med förkylningar osv. Men det här var det grövsta…

Isabellas ögon började vara lite smått i förra veckan, men vi tvättade med ljummet vatten och sådär. Höll rent och grejjade – men det gav sig inte riktigt… i helgen eskalerade det rejält… Hon vaknar helt knäckt på morgnarna… efter sina små tupplurar vaknar hon lika förstörd som på morgnarna… det gör verkligen ONT att se.
Ögonen klibbar igen, hon ser ingenting och ja… det är liksom som sådär riktigt segt snor du vet… fast i ögonen?!

Fick en uppringningstid lk 15.30 men tyckte att det var i senaste laget, så jag tog mig förbi vårdcentralen för att prata med vår bvc-sköterska. 5 minuter senare hade jag penicillin till hennes ögon. Underbart – nu ser man en ljusning.
Handsprit och ljummet vatten i all ära, men ibland är det liksom inte tillräckligt – nu hoppas vi på en snabb förbättring för lilla hjärtat ♥

2 thoughts on “Värker i mammahjärtat

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *