Mammabloggen där allt ryms, stort som smått! En mångbarnsmamma (sju barn i familjen) med starka åsikter och egen vilja. En stark önskan om många barn. Skriver om vardagen, barn, träning, hälsa, mina åsikter kring allt och delar med mig av recept! Öppen för roliga samarbeten! För kontakt: familjenpettersson@hotmail.se

5 första vinnarna

… för jag lovar – det kommer fler möjligheter till att vinna fribiljetter till årets barnmässa i Skövde 😉
Mässan jag pratar om är Härliga Barn!

De fem första som får fribiljetter genom mig är följande:
Michaela
Frida
Jennie Svahn
Sofia
Fredrika Falbe

Grattis, var gulliga och maila mig på familjenpettersson@hotmail.se så får ni informationen därigenom

One thought on “5 första vinnarna

  1. Undrar fortfarande om du har presenterat vinnaren av Angel Sounds doppler… har inte sett det nånstans och kan inte sluta hoppas :-)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *