Mammabloggen där allt ryms, stort som smått! En mångbarnsmamma (sju barn i familjen) med starka åsikter och egen vilja. En stark önskan om många barn. Skriver om vardagen, barn, träning, hälsa, mina åsikter kring allt och delar med mig av recept! Öppen för roliga samarbeten! För kontakt: familjenpettersson@hotmail.se

Piggar upp med tävling

header

Jag är fortfarande inte frisk, och ligger gärna nerkrupen under täcket ännu, trots att det nu var 1,5 vecka sen jag blev sjuk! Manliga förkylningar – släng er i väggen, för det här grabbar – det är inget att leka med!
Men jag tänkte att det är dags att pigga upp lite här inne, så vi drar igång med något kul!

Du vet barnmässan i Skövde, Härliga Barn, som går av stapeln den 25-26 april. Har du tänkt att gå på den?
Jag tycker ju absolut inte att du ska missa mässan, och därför vill jag ge dig chansen att gå gratis!

Jag är själv där som VIP-bloggare och tänkte faktiskt tävla ut fem vinster denna vecka. Med avslut på fredag (jag presenterar alltså fem vinnare på lördag!) – där du vinner inträde till dig och en vän.

Det jag vill att du som tävlar ska göra är att besöka hemsidan och där kolla igenom utställarna. Besvara frågan ”Vilken utställare ser du mest fram emot att få besöka? – och varför?” i en kommentar nedan. Glöm inte att ange din epostadress så att jag kan kontakta dig om du vinner!

På lördag presenterar jag som sagt fem vinnare som vinner inträde*2!

7 thoughts on “Piggar upp med tävling

  1. Elsa Grön:) en härlig filur (jag känner henne lite innan) med många kreativa tankar! Hennes sångpåsar är fantastiska! Har själv inte testat, men vet dom spm gjort det och har prövat liknande tidigare!Rekommenderas varmt! Elsa är fantastisk:)

  2. Åhh måste man välja en… får nog bli
    Verisure. Är nyblivna husägare (äntligen ska barnen få egna fina rum) och tycker deras lösningar verkar så bra. Vill ju inte ha objudna gäster.

  3. HagaLimo är jag intresserad av! Jag älskar lyx o glamor, i alla fall att fantisera om mitt bland den lite gråa vardagen.

  4. Åh, så roligt med en barnmässa, det är verkligen på tiden här i Skövde! Jag blev supernyfiken när jag kikade in på farmfotos hemsida, vilka vackra barn och naturbilder. Har länge tänkt att komma iväg till en riktig fotograf med barnen, och det känns extra kul med någon som inte bara tar uppställda studiobilder.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *