Mammabloggen där allt ryms, stort som smått! En mångbarnsmamma (sju barn i familjen) med starka åsikter och egen vilja. En stark önskan om många barn. Skriver om vardagen, barn, träning, hälsa, mina åsikter kring allt och delar med mig av recept! Öppen för roliga samarbeten! För kontakt: familjenpettersson@hotmail.se

Leksaker, man kommer inte undan

 

 

10599587_10200306496340360_1684518078286936410_n

 

Trots sjukdomar och sånt där så kommer man inte undan det faktum att det behövs rensas ibland, eller hur…? Kläder, prylar, pinaler och framförallt, leksaker!

Leksaker är ju något som går i vågor, och barnens intressen likadant. Jnathan och Rasmus har mer och mer gått över till tekniska prylar nu, men intresset för vissa saker finns kvar, såsom vapen och bilar. Där är Noah också… Isabella intresserar sig för… taadaaaa: MIN MOBIL!

När det inte är mobilen är det leksaksmat och figurer… samlarfigurer av olika slag. Smurfar t.ex. Till min stora glädje. Hon leker med både bilar och smurfar, samtidigt. Smurfarna åker på bilarna – smurfarna dansar med bilar, och ja… du förstår ju. Ibland får brorsorna vara med och leka, ibland inte. Ibland får bara mamma vara med.

Toysrus.se har en massa roliga leksaker, mycket som tilltalar våra barn. Däribland smurfar, furby och en del inredning som kan vara bra att ha nu när vi står inför barnrumsrenoveringar. Extra kul att de har lite rabatter och kampanjer som passar bra!
Sen kan jag tycka att det är kul att överraska med något de faktiskt tycker om, i leksaksväg, efter att man varit den där morsan som rensat upp bland leksaker och slängt mer eller mindre halva leksakssamlingen ”åt fanders”. Nytt är alltid kul, allra helst när man hittar det till ett bra pris!

One thought on “Leksaker, man kommer inte undan

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *