Mammabloggen där allt ryms, stort som smått! En mångbarnsmamma (sju barn i familjen) med starka åsikter och egen vilja. En stark önskan om många barn. Skriver om vardagen, barn, träning, hälsa, mina åsikter kring allt och delar med mig av recept! Öppen för roliga samarbeten! För kontakt: familjenpettersson@hotmail.se

Typiskt Isabella, kläder, kläder, kläder…

1513177_10200267247559165_4344041400258189648_n

 

Isabella har verkligen sin egen personlighet… hon skiljer sig från pojkarna på många sätt! Tösen är bara ett år men redan nu springer hon med kläder både högt och lågt… hon drar plaggen över huvudet och tittar på en med en blick som säger ungefär ”visst är jag söt?” och världens leende…
Hennes byrå rensas på kläder flera gånger per dag, så att vika hennes kläder är ganska överskattat har vi insett. De rivs ändå ut huller om bullar inom loppet av 10 minuter efter att man stängt lådan! Hon springer dessutom i både min och makens garderober, nonstop! Kläderna är ju aningen stora, men det struntar hon blankt i. Man kan alltid ha plaggen som halsduk/scarf om det inte passar på annat sätt…

Det här är ett fenomen vi faktiskt aldrig upplevt med pojkarna. Rasmus, nu 5 år, intresserar sig en hel del för kläder ja. Men det handlar mestadels om att det ska vara snyggt, passa honom i smaken och gärna vara dova färger, monster, hajar eller annat skoj på plaggen. Han river inte ut kläder på golvet flera gånger om dagen, eller drar plaggen över huvudet och ler som en hundvalp 😉 Det har ingen av de andra pojkarna heller gjort. Men Isabella gör!

På nåt sätt är det ju ändå lite charmigt, kan jag tycka… även om det innebär att man får plocka kläder var femte minut… och tvätta kläder i tid och otid..

2 thoughts on “Typiskt Isabella, kläder, kläder, kläder…

  1. Undrar om du har dragit en vinnare av angel sounds än?
    Hoppas fortfarande :)
    Har varit in o tittat nästan varje dag.
    kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *