Mammabloggen där allt ryms, stort som smått! En mångbarnsmamma (sju barn i familjen) med starka åsikter och egen vilja. En stark önskan om många barn. Skriver om vardagen, barn, träning, hälsa, mina åsikter kring allt och delar med mig av recept! Öppen för roliga samarbeten! För kontakt: familjenpettersson@hotmail.se

Kändis med Bambino

 

10489987_10200262938451440_5073251338342536030_n

Behöver jag ens säga att jag är lite stolt, iallafall lite? 😉
Skedarna i årets nya ColorsByYou-kollektion hos bambino är nu ute i butik – och där, på en liten bild, är jag. JAG! Det är ju JAG som satt färg på dessa fyra skedar. Rosa, lila, röd och svart. Färger som JAG ville ha i förpackningen, och färger som sedan kom att röstas fram till finalen.

Tyvärr kom jag inte hela vägen fram till förstaplatsen, men vad gjorde väl det? Jag fick mina skedar i butik, och nu får Isabella (och bebis när han tittar ut) äta med skedar som mamma satt färg på. KUL!
Barnen här hemma tyckte det var supercoolt att mamma var med på skedförpackningen, och det kanske man kan förstå 😉 Liksom hallå, vad gör mamma där?

 

3 thoughts on “Kändis med Bambino

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *