Mammabloggen där allt ryms, stort som smått! En mångbarnsmamma (sju barn i familjen) med starka åsikter och egen vilja. En stark önskan om många barn. Skriver om vardagen, barn, träning, hälsa, mina åsikter kring allt och delar med mig av recept! Öppen för roliga samarbeten! För kontakt: familjenpettersson@hotmail.se

Beauty Time Event

10925482_10152477791531249_5890139232566948629_o

 

Jag sitter här med handduken runt huvudet och kläderna halvvägs på… lagom stressad. Samtidigt som jag passar på att sy lite på en lekoverall mellan varven. Sån är jag… sjutton grejjer i luften – samtidigt!

Idag väntar en spännande resa till Göteborg för egen del. Svärmor kör in mig till stan, så att maken får ha bilen hemma. Sen tar jag tåget ner, och när jag kommer hem från Götet hämtar svärmor upp mig igen. Trots att det är efter midnatt! ♥ Vad är det då som lockar så tänker du nu, eller hur?

Jo, jag vart inbjuden till Beauty Time Event, och det säger man klart inte nej till. När jag fick frågan om jag ville komma så tjoade jag högt att maken skulle ta ledigt, så han fixade det – till min stora glädje.
Vi kommer hålla till på Mandorla Stil & SPA ikväll, och arrangörerna är Rebecka & Pernilla. Två tjejer som jag faktiskt inte träffat alls innan, så det ska bli spännande. Flera av gästerna har jag ju träffat innan, så det nog lite kramkalas över det hela 😉 Behandlingar, goodiebags, gottigheter och en himla massa trevligheter väntar. Nu vill jag hoppa på tåget!

En reaktion på ”Beauty Time Event

  1. Åh vad kul med event, jag vill med gå på mammaevent nu :) Jag har ju längtat som en tok men är nog inte så stor i bloggvärlden för mammor.. :(
    Hoppas du hade trevligt iaf :)?

    Läste om Skaraborgsmammor i ditt andra inlägg vad är det för kul? Jag bor i Lidköping och skulle vara kul att träffa andra mammor :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *