Mammabloggen där allt ryms, stort som smått! En mångbarnsmamma (sju barn i familjen) med starka åsikter och egen vilja. En stark önskan om många barn. Skriver om vardagen, barn, träning, hälsa, mina åsikter kring allt och delar med mig av recept! Öppen för roliga samarbeten! För kontakt: familjenpettersson@hotmail.se

Morsor på vift – Skövde

Efter ett par dagars ”offline mode” är jag tillbaka… har vart så mycket annat som tagit upp min tid att jag knappt hunnit sitta vid datorn alls. Telefonen har inte vart mycket till hjälp eftersom jag fått spendera mycket tid till att lära känna min nya pärla. Isabella kraschade ju min iPhone 4 i backen så häromdagen fick jag en iPhone 6 av gubben min, lite som försenad födelsedagspresent eller vad man nu vill se det som 😉 Men jag är inte den mest tekniska människan, så det tar tid att lära sig saker… och tid att dra ner nya appar osv :)

Men nu så, nu är jag tillbaka – back on track!
Igår var det träff i Skövde. Skaraborgsmammor, ett tiotal iallafall, träffades på Thai House i stan och käkade gott… tiden gick otroligt fort och vips så var det liksom dags att dra sig därifrån för att personalen faktiskt skulle få avsluta sin arbetsdag 😉 Det var faktiskt första gången jag åt på stället – men långt ifrån sista. Vilken mat! Lyckas vi ordna barnvakt nån gång framöver har jag sagt till maken att vi ska ta oss till Thai House för en middag bara han och jag ♥
Det är svårt att minnas när man åt något tillsammans, bara vi två, senast… var nog väldigt längesen iallafall!

Nåja, kvällen igår var trevlig. Mycket trevlig. Michaela hade jag ju träffat ett antal gånger förut, men de resterande åtta mammorna hade jag aldrig sett röken av. Men det blir nog fler träffar framöver, hoppas jag :) Nästa gång lutar det tydligen åt bowlingträff – kul!

10491232_10200238571282276_5474274317557958230_n

En reaktion på ”Morsor på vift – Skövde

  1. Åh vad roligt det verkade vara. Kan vem som helst som mamma i skaraborg ansluta sig till ”gruppen” ? Du kan gärna maila mig om så är. Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *