Mammabloggen där allt ryms, stort som smått! En mångbarnsmamma (sju barn i familjen) med starka åsikter och egen vilja. En stark önskan om många barn. Skriver om vardagen, barn, träning, hälsa, mina åsikter kring allt och delar med mig av recept! Öppen för roliga samarbeten! För kontakt: familjenpettersson@hotmail.se

Vinnare av julens goodiebag

DSC_0870

 

Efter lite hej-kom-och-hjälp-mig-röra här hemma så har vi äntligen enats om en vinnare av julens goodiebag. Tjohej, den lyckliga denna gång blir den som tävlade under namnet ”Åsa”, som dessutom la in ett rim om lådan. Grattis, choklad, servetter, ljus, kaffemugg, tvål, amningshalsband, tändstickor, bygelskydd och lite annat smått och gott är på väg!

Ni andra – håll ut, det kommer massa fint inom kort! Ni lär inte bli besvikna ♥
Ikväll ska även, sent om sidor, en vinnare av Angelsounds presenteras.

One thought on “Vinnare av julens goodiebag

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *