Mammabloggen där allt ryms, stort som smått! En mångbarnsmamma (sju barn i familjen) med starka åsikter och egen vilja. En stark önskan om många barn. Skriver om vardagen, barn, träning, hälsa, mina åsikter kring allt och delar med mig av recept! Öppen för roliga samarbeten! För kontakt: familjenpettersson@hotmail.se

Födelsedagspresenter

DSC_1125

 

Dags för det blogginlägg jag tänkte att jag skulle lägga upp häromdagen, typ i tisdags egentligen 😉
Detta är presenter med hög uppskattningsnivå kan man säga. Rosa porslin är något jag älskar. Salladsskål, salladsbestick och en digital stektermometer är sådant jag önskat mig speciellt.
Blommor är något jag alltid uppskattar. Pengar är något som alltid går åt, och nu i mellandagsreatider så hittar man alltid saker som man vill ha men som man inte unnar sig. Med en extra budget är det roligare 😉
Sen frågade Simon vad jag tyckte om… spontant svarade jag änglar, rosa och hjärtan. Så vad gör han? Jo, ber sin mamma att knåpa ihop ett par örhängen efter mina önskemål. Vadå mitt i prick? :) Superfina!

Så ja – jag var supernöjd med tisdagens presenter också! Mest uppskattat var ändå besöket, så är det alltid. Dessutom har lillasyster stannat här sen dess, så hon har ju snart vart här i en vecka 😉

One thought on “Födelsedagspresenter

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *