Mammabloggen där allt ryms, stort som smått! En mångbarnsmamma (sju barn i familjen) med starka åsikter och egen vilja. En stark önskan om många barn. Skriver om vardagen, barn, träning, hälsa, mina åsikter kring allt och delar med mig av recept! Öppen för roliga samarbeten! För kontakt: familjenpettersson@hotmail.se

Lusen

 

 

lusen

 

Medans jag stod i köket så spelade pappan i huset sällskapsspel med ungarna, ikväll vart det bland annat ”Lusen” – ett spel som barnen verkligen gillar. Även Noah, som oftast inte brukar sitta still genom en hel spelomgång! Nu spelade han gång på gång på gång…!
Jag fick se närmare tjugo olika färgkombinationer av dessa små löss – tur att de är av plast och totalt overkliga! Jag som avskyr löss annars 😉

De yngsta har verkligen kommit in i en period där de älskar sällskapsspel, det är både såna här spel, memory och mer strategiska spel som gäller. Jag tycker det är jättekul – då det liksom gör att man kommer från vardagens måsten en stund, samtidigt som ungarna får tänka lite – lite problemlösning liksom.

Brukar ni spela sällskapsspel?
Vilka spel är favoriterna? 

4 thoughts on “Lusen

  1. Åh, har du något tips på bra spel till en 6 åring? Min tjej fyller snart och det skulle vara kul att ge henne ett eget spel.
    Jag och stora tjejen älskar Cluedo, men det kan de mindre barnen inte vara med på..

  2. Det spelet minns jag från min barndom :-) Här får vi ta och bli bättre på sällskapsspel, då det rör sig mycket kring Disney Infinity just nu och det kan vara bra att komma bort från skärmen :-)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *